Ana Sayfa GÜNDEM 10 Ekim 2023 190 Görüntüleme

İYİ PARTİ’DEN ŞOK İSTİFA!!

İYİ Parti’de 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde yaprak dökümü devam ediyor. Partide bir istifa depremi de Elazığ’dan geldi..

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, yönetimi ve merkez ilçe başkanıyla birlikte istifa etti.

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, Merkez İlçe Başkanı Aygün Akgül ve yönetim kurulu üyeleri partideki görevlerinden istifa ettiler. İYİ Parti Elazığ teşkilatı tarafından istifayla ilgili kısa bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada;

“İYİ Parti İl Başkanı olarak, yürüttüğümüz görevimizden gördüğümüz lüzum üzerine Merkez İlçe Başkanımız Aygün Akgül ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte istifa ediyoruz. Kamuoyuna duyurumuzdur” denildi.

Edinilen bilgiye göre İYİ Parti Elazığ İl ve Merkez İlçe teşkilatından 50 kişi istifa etti.İstifa sayısının önümüzdeki günlerde artacağı konuşuluyor.

SİVRİCE KURUCU İLÇE BAŞKANI VE TEŞKİLATI DA İSTİFA EDEREK ZAFER PARTİSİ’NE GEÇMİŞTİ

İyi Parti Sivrice Kurucu İlçe Başkanı Muhammed Özdemir ekibi ile birlikte İyi Parti’den istifa ederek Zafer Partisi’ne geçtiğini sert bir dille İYİ Parti’yi eleştirerek duyurmuştu.

İSTİFANIN PERDE ARKASINDA İYİ PARTİ’NİN POLİTİKALARINDAKİ DEĞİŞİM Mİ VAR?

İYİ Parti’de il ve ilçe yönetimlerinden istifa haberleri ardı ardına gelirken, son şok istifa haberi de Elazığ İl Teşkilatı ve Merkez İlçe teşkilatından geldi. İl Başkanı Servet Gürgözeler ve Merkez İlçe Başkanı Aygün Akgül ve yönetim kurulu üyeleri aldıkları ortak bir kararla istifa ettiler. Alınan istifa kararının ardında son dönemde İYİ Parti’nin kan kaybetmesi ve İl Teşkilatı ile Genel Merkez arasında olan görüş ayrılıkları olduğu kulis bilgileri geldi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com