Ana Sayfa GÜNDEM 11 Ekim 2023 127 Görüntüleme

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: KONUT VE KİRA SEKTÖRÜNDE FAHİŞ FİYAT ARTIŞI YAPANLARA YAPTIRIM UYGULAYACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Konut ve kira sektöründe piyasanın dengesini bozan fahiş fiyat artışlarına yol açan kişi ve kurumlara ağır yaptırımlar uygulayacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da düzenlenne 26. Geleneksel Tüketici Ödülleri Zirvesi’ndeki konuşmasında, Kahramanmaraş depremlerinde yıkılan işyeri ve ticarethaneleri tekrar yaptıklarını dile getirdi.

Erdoğan, salgın dönemindeki desteklerle çarkların kesintisiz dönmesini sağladıkları belirtirken, son dönemde piyasada atılan adımlara sözü getirdi.

Konut ve otomotiv mesajı

Cumhurbaşkanı, şöyle devam etti: “Attığımız kararlı adımlarla otomobil fiyatlarından başlayarak birçok alanda ciddi mesafe aldık. Otomobil piyasasında yaşanan spekülatif fiyatlar ortadan kalkmaya başladı. Benzer bir tablonun konut ve kira fiyatlarında da yaşanacağını düşünüyoruz. Konut ve kira sektöründe piyasanın dengesini bozan fahiş fiyat artışlarına yol açan kişi ve kurumlara yönelik ağır yaptırımlar uygulayacağız. Adil, dürüst, özenli ve makul şekilde hareket etmeyerek fırsatçılık peşinde koşanlara kesinlikle nefes aldırmayacağız.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com