Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 19 Ekim 2023 836 Görüntüleme

Avrupa Elazığlılar Derneği (AED) yeni yönetimini belirledi.

AED BAYRAK DEĞİŞİMİ

Merkezi Almanya’nın Wiesbaden kentinde bulunan Avrupa Elazığlılar Derneği (AED) yeni yönetimini belirledi. Daha önce AED Derneğinde Genel Sekreterlik görevi yapan Dr. Ahmet Yılmaz yeni dönemde iki yıllık başkanlık yapacak.

Mali raporlarının okunmasının ardından bir teşekkür konuşmasını yapan eski başkan Muharrem Akan’’ iki yılda sosyal, kültürel, ekonomik, sanatsal ve eğitsel bir çok etkinlik gerçekleştirdik. Görevimizi layıkıyla yerine getirdik. Görev süresince yönetim kurulu arkadaşlarımızla güzel çalışmalar yaptık. Zor dönemler yaşadık ve engellerle baş edebilmek için fedakarlıklar yaptık. Gelecek nesilleri güvenle yarınlara taşımak için önemli projelere imza attık. Çok şükür anlımızın akıyla misyonumuzu tamamladık’ ’dedi.

Resim önizlemesi

 

Yeni dönemde başkanlık görevini üstlenen Dr.Ahmet Yılmaz ’’Derneğimiz, dışarda ismi takdir edilen bir kurum haline dönüştü. Önceki yönetiminde de bulunduğum, Derneğimizin vizyonunda herhangi bir değişim olmayacaktır. Bu çatı altında, sürekli ileriye bakan, gelecek nesillerimiz için ortak bir platform olabilecek anlayışa sahip bir vizyonla devam edeceğiz. Amacımız kişilerden bağımsız kendi kendine yeten derneğin, bir kurum olarak ön plana çıkmasıdır. Derneğimizin, gelecek nesillerimiz için bir çatı yapıya, sistematik bir döngüye dönüşmesini arzu ediyoruz. Burada sen ben o yok, biz varız. İki sene sonra bu yönetim görevini tamamladıktan sonra, yerine gelecek yeni yönetim, var olan sistemi devam ettirip daha da ileriye taşımak için mücadele edecektir. Bir yere gelmek çok zordur, ama orada kalabilmek çok daha zordur. AED’nin hak ettiği gibi kurumsallaşması ve baki kalması için yoğun çalışmalar yapacağız. Şimdiye kadar yaptığımız çalışmalarımız yoğun şekilde geliştirilerek devam edecektir. Kısa ve orta vadeli hedeflerimizin başında üye sayımızı artırmak. Gençlerimize, çocuklarımıza ve kadınlarımıza yönelik anlamlı ve önemli projeler gerçekleştirmek var. Gelecek nesillerimize kültürümüzü aktarmak istiyoruz. Hem Almanya’daki hemde Türkiye’deki kurumlarla görüşeceğiz. İş dünyasından kültür ve sanata kadar nerede bir hemşerimiz varsa onlarla görüşerek yeni dönemde birlikte çalışmak için çaba göstereceğiz’’şeklinde konuştu.

 

Yeni yönetim Dr. Ahmet Yılmaz, Burhan Çimen, Celal Çoban, Ercan Yıldırım

Eren Poyraz, Fatih Yıldırım, Faruk Aktaş, Halis Çalışkan, İbrahim Taş, İdris Sertkaya

İlhami Güngör, İlhan Yarmadelen, Kaya Cankara, Kemal Yıldırım, Kenan Gezer, Muharrem Akan, Murat Demirkesen, Murat Poyraz, Mustafa Gökbayrak, Avukat Mustafa Yıldırım, Nihat Ataş, Nurettin Alagöz, Sadin Akdoğan, Sinan Doğan, Sunay Tok, Süleyman Koç, Veysi Ülker ve Yunus Fidan isimlerinden oluştu.

 

AED önümüzdeki günlerde bir araya gelerek görev dağılımını yapacak

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com