Ana Sayfa GÜNDEM 19 Ekim 2023 380 Görüntüleme

TÜMKİAD BAŞKANI OSMAN ÖZÇELİK:BU İNSANLIK SUÇUNU GÖZ ARDI ETMEK, BU SUÇA ORTAK OLMAKTIR

TÜMKİAD dan İsrail’in Gazze’deki el-Ehli Baptist Hastanesi’ne yönelik saldırısına sert tepki.

Tüm Kalkınma İşadamları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) Elazığ İl Başkanı Osman ÖZÇELİK, İsrail’in Gazze’de işlediği insanlık suçuna tepki göstererek, ‘’ Eşi görülmemiş bu insanlık suçunu göz ardı etmek, bu suça ortak olmaktır. İnsanlığın maşeri vicdanı ve tarih nezdinde muhakkak yargılanacaktır’’ dedi.

Başkan ÖZÇELİK, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: İnsanlıktan nasip almamış ABD ve İsrail sizler cahil kendisini düşünen zavallı insanlarsınız size göre haklılar haksız haksızlar haklı olmuş ama tabi ki bilmediğiniz tek şey bizlerin Allah’a olan inancı mahsum insanları katletmek ruhu ve kökleri bozulmuş bir nesilden gelenlerdir Ya rabbim sen şehitlerimizin kanını yer de bırakma .islam aleminin derhal buna müdahale etmesi gerekmektedir en büyük görev ise dünya liderimiz cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve tüm siyasi parti liderlerinin bir arada birlik olup Türkiye cumhuriyetinin ne kadar güçlü bir ülke olduğunu herkese göstermeleri gerekmektedir . Kadın, çocuk, sivil ayırmaksızın hastane bombalamak vahşettir, soykırımdır, en büyük insanlık suçudur. İsrail, işlediği vahşetle, yıllardır sürdürdüğü zülumle karşımızdadır.
Eşi görülmemiş bu insanlık suçunu göz ardı etmek, bu suça ortak olmaktır.
İnsanlığın maşeri vicdanı ve tarih nezdinde muhakkak yargılanacaktır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com