Ana Sayfa GÜNDEM 21 Ekim 2023 117 Görüntüleme

FIRAT ÜNİVERSİTESİ’NDE “11. ULUSLARARASI SOSYAL BİLGİLER EĞİTİMİ SEMPOZYUMU” DÜZENLENECEK

Fırat Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 23-25 Ekim 2023 tarihleri arasında “11. Uluslararası Sosyal Bilgiler Eğitimi Sempozyumu” düzenlenecek.

Sempozyumun açılış töreni 23 Ekim Pazartesi günü Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Nuri Gömleksiz sempozyum ile ilgili bilgiler vererek “Her yıl farklı bir üniversitede düzenlenen Sosyal Bilgiler Eğitimi Sempozyumu’nun 11.si bu yıl Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde düzenlenecektir. Cumhuriyetin 100. kuruluş yıldönümüne denk gelen Sempozyum bu yönüyle de ayrı bir anlam taşımaktadır. 2023 yılının Cumhuriyetimizin 100. yılı olması sebebiyle sempozyumumuzun ana teması, ‘Cumhuriyetin 100. Yılında Sosyal Bilgiler Eğitimi’ olarak belirlenmiştir. Yurt içi ve yurt dışından çok sayıda bilim insanının katılacağı sempozyum üç gün sürecektir. Sosyal Bilgiler Eğitimi alanında yeni gelişmelerin paylaşılacağı ve tartışılacağı sempozyumda paneller, bildiri sunumları, çalıştaylar ve atölye çalışmaları gibi çok zengin bilimsel etkinlikler yer alacaktır. Sempozyuma başta şehrimizdeki bilim insanları, Sosyal Bilgiler öğretmenleri, eğitimciler ve konuya ilgi duyan herkes davetlidir” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com