Ana Sayfa GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ, SİYASET, Uncategorized 21 Ekim 2023 194 Görüntüleme

MHP’NİN DİYAR DİYAR ANADOLU PROGRAMLARI’NIN 3. SÜ ELAZIĞ’DA GERÇEKLEŞTİ: HEDEF 2024 YEREL SEÇİMLERİ

MHP’nin Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

2024’e doğru “Diyar Diyar Anadolu” programları kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi’nin genişletilmiş bölge istişare toplantısı MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çankırı Milletvekili Pelin Yılık’ın divan başkanlığında gerçekleştirildi.

2024’e Doğru Diyar Diyar Anadolu programları kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi’nin Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısı’nın üçüncüsü Elazığ’da yapıldı. Bir otelin salonunda düzenlenen istişare toplantısına; MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çankırı Milletvekili Pelin Yılık, MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu,  MHP İl Başkanı Yunus Bal, Çevre illerden MHP Belediye Başkanları, Elazığ’dan ve çevre illerden olan parti teşkilatı katıldı.

MHP İL BAŞKANI BAL: BİRLEŞEN KUVVETLERİMİZ OLMADAN HİÇBİR ŞEYİZ

Toplantının ev sahipliğini yapan MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, İsrail – Filistin gündemine değindi. Yunus Bal, MHP’nin siyasi birliğine dikkat çekerek “Biz sizleri temsilen seçildik. Birleşen kuvvetlerimiz olmadan hiçbir şeyiz. Biz birlikte bir aileyiz. Filistin’de cinayet var. Ama Allah’ın adaleti var. Kudüs’te Rabbim yeniden bizlere namaz kılmayı nasip etsin.” dedi.

MHP MDK ÜYESİ CEMİL YAVUZ AKSU’DAN YENİ ANAYASA VURGUSU

MHP MDK Üyesi Cemil Yavuz Aksu; “14 Mayıs 2023 Genel Seçimlerinde Mecliste çoğunluğunun Cumhur İttifakı’nda olmasını sağlamıştır. Sonrasında da Cumhur İttifakının adayını Cumhurbaşkanı olarak seçmiştir. Türk tipi yeni yönetimimiz %50+1 güvenoyu aldı. Önümüzde de mahalli idareler seçimi var. 6 Şubat Depremlerinde hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Devletimiz şefkatli ellerini uzatarak, yaraları sarmaya çalıştı ve çalışıyor.  Ekonomik şartlar iyileştikçe memur ve emeklilerimizin maaşları da iyileşecektir. Terör ile mücadelede kararlı tutum sürdürülmelidir. Terörün kökü kazınacaktır” dedi.

 

MHP MİLLETVEKİLİ IŞIKVER’DEN YEREL SEÇİM VURGUSU: BÜYÜK ŞEHİRLERİMİZİ ZİLLETİN ELİNDEN ALACAĞIZ

Konuşmasına 2024 yerel seçimleri için hedeflerini açıklayarak devam eden Işıkver:

“ 2024 yerel seçimlerine adım adım ilerlerken partimiz ve teşkilatlarımızın ana hedefi istikrarlı yürüyüşümüzü güçlendirerek, devam ettirmektir Bu itibarla öncelikle yapmamız gereken büyükşehirlerimizi zilletin elinden kurtarmaktır. Zilletin pençesinde kıvranan büyükşehirlerimizi zilletin elinden kurtarmalıyız Sonra da genel başkanımızın uygun gördüğü yerlerde ayrı ayrı seçime gireceğimiz noktalarda ülkücü hareketin 3 hilalini yeniden belediyelere asmaktır.   Biz kardeşliğimizi perçinleştirmeli ve Cumhuriyetin 100. Yılında,Türk Yüzyılı olacağına inandığımız bu asırda,  Milliyetçi, Ülkücü Hareketin mührünü vurmak için hep beraber olduğumuzu bir kez daha hatırlatarak, hedefe odaklanmamız germektedir.

IŞIKVER: MAALESEF MÜSLÜMAN’IN KANI ÇOK UCUZ

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ise konuşmasına İsrail’in Filistin Halkına yaptığı kıyım konusunda tepkilerini dile getirerek başladı.

İsrail’in yaptığı saldırıları onursuzca olarak değerlendiren Işıkver:

“Maalesef Müslüman’ın kanı çok ucuz ve kaderin insafına terk ettiğimiz; Müslümanlar var Hep din kardeşlerimize asimetrik güç uygulanmaktır. Kudüs bizim namusumuz ve şerefimizdir. Biz evvela birbirimize sarılarak kardeşliğimizi pekiştireceğiz. Biz biliyoruz ki bu zulüm sona erecektir. İnşallah Rabbim önce ülkücü harekete bu mahzun coğrafyadaki Müslümanlara bağımsızlığı da Müslüman Türk Milleti’nin eliyle verilecek. İnşallah o masum sabilerin intikamına bizler memur olacağız. Biz Müslüman Türk Milleti ve devleti olarak sadece 85 milyon Türkiye vatandaşı için değil, sadece 350 milyon Türk için değil, bir buçuk milyarlık İslam dünyasının koruyucusu olduğumuzu, onların vicdani sorumluluğunu da omuzlarımızda taşıdığımızı bir an olsun unutmamalıyız. Orda şehit olanlar zaten Allah’ın himayesindedir. Rabbim şehadetlerini mübarek etsin, intikamına bizleri memur etsin.’’ Dedi.

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YILIK: BU COŞKULU KALABALIKLA SİZLE BİRLİKTE OLMAK BANA AYRI HEYECAN VERİYOR.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çankırı Milletvekili Pelin Yılık, Elazığ’da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek toplantının hayırlı olmasını dileyerek, “Bildiğiniz üzere 2024’e Doğru Diyar Diyar Anadolu temalı genişletilmiş bölge toplantılarımızın 3’cüsünü bugün çok kıymetli hemşehrilerim ve salonun coşkusuna ortak olan kıymetli teşkilat mensuplarımız ve misafirlerimiz ile gerçekleştirmekteyiz. Geçen hafta genişletilmiş bölge toplantılarımız Kayseri’de başlatıldı. Bugün Elazığ’da devam ediyor. Yarın da İzmir’de sürecek. Dolayısıyla şimdiden çalışmalarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu coşkulu kalabalıkla sizle birlikte olmak bana ayrı heyecan veriyor.

Konuşmasında gündeme dair konulara değinen Yılık, İsrail’in Filistin’de yaptığı kıyımlara değinerek:’’ Dünya bir ateş çemberi içerisinde. Ortadoğu’da tansiyon giderek yükselmekte. Komşuların yaşadığı iç karışıklık görmezden gelinemez. Kudüs bizim kutsalımızdır ve orada vahşet her geçen gün artmaktadır. Müslüman kardeşlerimizin canına kastedilmesi bu soykırımdır.  Vahşet ve dehşet son bulsun istiyorum. Vatanın bağımsızlığı ve milletin birlikteliği için sağduyulu olmalıyız’’ dedi.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ 100 MADDELİK ANAYASA METNİ İLE ÖNÜMÜZDEKİ SÜRECE HAZIRDIR

Yerel seçim konusuna da değinen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çankırı Milletvekili Pelin Yılık yeni anayasa hazırlıklarına da değinerek:  ’’ 100 maddelik yeni bir anayasa metni ile MHP olarak bu sürece hazırız.  Sosyal ve ekonomik refahlar ile toplumsal iyileştirme olmalı. Cumhuriyeti’mizin 100. Yıl şerefine yakışır şekilde memuru, emeklisi, işçisi hepsinin yüzünü güldürmeliyiz. Terör ile kahramanca mücadele eden emniyet güçlerimize tebrik ediyorum. Ayrıca 100 maddelik anayasa hazırladıklarını ifade etti. Çevrede barış kuşağı olmalı. Sığınmacıların ülkelerine onurlu dönüşü için gerekli tedbirler alınmalı.Milliyetçi Hareket Partisi olarak 31 Mart 2024 yerel seçimlerine büyük bir kararlılık ve azimle hazırlanıyoruz. Yerelde istikrar, ülkede istikrar için diyar diyar Anadolu diyoruz. Ülke yönetiminde birlik ve beraberliğin devamı için Cumhur İttifakı diyoruz. 14 ve 28 Mayıs zaferlerinden sonra Allah’ın izniyle, 31 Mart seçimlerinde de Cumhur İttifakı olarak büyük zaferlere imza atıp, memleketimize hizmet yarışında ön sıralarda yer almaya devam edeceğiz. ‘’ dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com