Ana Sayfa GÜNDEM 21 Ekim 2023 117 Görüntüleme

MİLLETVEKİLİ NAZIRLI VATANDAŞ İLE BAKANI TELEFONDA GÖRÜŞTÜRDÜ

Elazığ Ak Parti Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, vatandaşın sorunu için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi aradı ve vatandaş ile görüştürdü.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, konuyla yakından ilgileneceğini belirtti. Milletvekili  Mahmut Rıdvan Nazırlı ise Bakan Özhaseki’ye en kısa sürede vatandaşların sorunlarını görüşmek üzere ziyarette bulunacağını belirtti.

Görüşme sonrası sosyal medya platformu üzerinden açıklamalarda bulunan Milletvekili Nazırlı:

Hemşehrilerimizin sorunlarını her alanda çözmek için çalışıyoruz. Vatandaşımızın sorununu bizzat Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’ye ilettik. Sayın Bakanımız konuyla bizzat ilgileneceğini belirtti. Vatandaşlarımızın sorunları ile yakından ilgilenen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki‘ ye teşekkür ediyorum. Şehrimiz için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com