Ana Sayfa GÜNDEM 26 Ekim 2023 433 Görüntüleme

KYK YURDUNDA YAŞANAN DEHŞET !

Aydın KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu’nda asansörün düşmesiyle  1 öğrenci hayatını kaybetti. Aydın Valisi Yakup Canbolat, tarafından yapılan açıklamada kazanın 15 kişilik asansöre 16 kişinin binmesi sonucu oluştuğu belirtildi. Valilik tarafından her ne kadar 1 kişinin öldüğü belirtilse de öğrenciler ölü sayısının 2’ye yükseldiğini iddia etti.

Aydın Efeler ilçesinde bulunan  KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu’nda dün akşam saatlerindeki olayda 15 kişilik asansöre 16 öğrencinin bindiği sırada kabin düştü. Olayda 1 öğrenci hayatını kaybederken, 15 öğrenci de hafif yaralandı.

Olay sonrası açıklamalarda bulunan Aydın Valisi Yakup Canbolat;

Yurttaki 15 kişilik asansöre 16 kişinin bindiğini, asansörün birinci kattayken henüz kapı kapanmadan kaymaya başladığını belirterek, bu sırada asansördeki öğrencilerden birinin panik halinde dışarı çıkmak isterken arada sıkışarak hayatını kaybettiğini söyledi.

Vali Canbolat’ın açıklamalarını reddeden öğrenciler ise olayda ihmalin olduğunu daha önce defalarca asansörlerin problemli olduğu belirtildiği halde hiçbir şekilde ilgilenilmediğini ve ölü sayısının 2’ye yükseldiğini iddia ettiler.  Ayrıca asansörlerin bakımsız olduğunu kaydeden öğrenciler bunu birçok kez dile getirdiklerini ve asansörün 7. kattan aşağı düştüğünü ifade ettiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com