Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 27 Ekim 2023 123 Görüntüleme

İŞ ADAMI DEMİRCİ: CUMHURİYET’İN 100 YILINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM

İŞ ADAMI DEMİRCİ: CUMHURİYET’İN 100 YILINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM

ZİVER Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Veysel DEMİRCİ, ‘’Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıldönümünü büyük bir gurur, coşku ve heyecanla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet, rahmet ve şükranla anıyoruz’’ dedi.

DEMİRCİ, Milletimizin, bağımsızlığını ve istiklalini korumak amacıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde topyekûn mücadele sonucunda elde ettiği büyük ve emsalsiz zaferin taçlandırılması sonucunda kurulan Cumhuriyetimizin 100. Yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

‘’Bundan 100 yıl önce ağır bedeller ödeyerek, gerçekten çok zor şartlarda kurduğumuz Türkiye Cumhuriyeti’ni, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal’in belirlediği esaslar ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde muasır medeniyetler seviyesinin de üstüne çıkarmak, Türkiye’yi demokrasisi örnek alınan bir ülke konumuna getirmek ve Ülkemize kazandırılan eser ve hizmet altyapısı üzerinde ‘Türkiye Yüzyılı’nı inşa etmek için kesintisiz bir mücadele içindeyiz’’ diyen DEMİRCİ, şunları söyledi: ‘’Ve bu zafer, Cumhuriyet’le taçlandırılarak, tarihimizin en büyük dönüm noktalarından birisi olarak gerçekleştirilmiştir. Cumhuriyet rejimi; demokratik, laik ve sosyal hukuk devletini gerçekleştirme inancının temel dayanağı olmuştur. Yüce Milletimiz, büyük zorluklar neticesinde kazanılarak kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti’ni, huzur ve refah içerisinde yarınlara ulaştırmak için el birliği ile çalışmaya devam ederek geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve kararlılığı içerisindedir.
Millet olarak; büyük fedakarlıklar sonucu kurulan ülkemizin küresel ölçekte bir güç haline gelen konumunu, Milletimizin sarsılmaz kardeşliğini, bugün de yarın da aynı kararlılıkla koruyacak ve geliştireceğiz. Buna mani olmak isteyen hainlere ise asla fırsat vermeyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Kurtuluş Savaşımızın eşsiz komutanı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve tüm ecdadımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyor; Aziz Milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.’’

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com