Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, Uncategorized 7 Kasım 2023 115 Görüntüleme

İYİ PARTİ İL BAŞKANLIĞI’NA HABİP YAŞAR ATANDI

 

Habip YAŞAR KİMDİR?

1956 Elazığ doğumlu. İlk ve Orta Öğrenimini Elazığ’da tamamladı. Yüksek Öğretimimi ise Bingöl Eğitim Enstitüsü’nde bitirdi.

1980 yılında Öğretmen olarak göreve başladı. Çeşitli illerde görev yaptıktan sonra 1987 yılından emekliliğine kadar Elazığ ilinde görev yapti.

Kamu-Sen’e bağlı Türk Eğitim Sen iş kolunda okul temsilcilikleri ve yöneticilik görevinde bulundu.

1999 yılında Türk Ocakları Elazığ Şubesi’nin kuruluşunda görev aldı. 1999 yılından 2014 yılına kadar Elazığ Türk Ocağı yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulundu.

2015-2017 yılları arasında Elazığ Türk Ocağı Başkanı olarak görev yapti.

2002 yılında kurulan Elazığ Karakoçanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kurucuları arasında oldu.

2014 yılında Öğretmenlik mesleğini sonlandırarak emekli oldu.

İYİ Parti’nin Elazığ’da kurulması ve teşkilatlanmasında görev aldı. Kurucular Kurulu Üyesi oldu. Daha sonra oluşturulan İl Yönetimlerinde Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı, Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı ve Mali İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com