Ana Sayfa GÜNDEM 9 Kasım 2023 80 Görüntüleme

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. FAHRETTİN GÖKTAŞ’IN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA MESAJI

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Rektör Prof. Dr. GÖKTAŞ mesajında;

“Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 85. ölüm yıl dönümünde Türk milleti olarak bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anmaktayız.

10 Kasım Türk milleti için, büyük kurtarıcısını anma günü olduğu kadar, sahip olduklarının değerini bilerek Cumhuriyetin erdemlerine sadakatini ve Atatürk’ün ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığını gösterme günüdür.

Bugün için görevimiz, milli birlik ve sosyal dayanışma ruhu içinde birbirimize kenetlenerek; birlik, beraberlik ve dayanışmamızı arttırmaya devam etmek, sosyal, kültürel ve ekonomik yönden bölgemizde ve dünyada gelişmiş ülkeler seviyesini aşmak olmalıdır. Cumhuriyetimizi, daha güçlü, daha kalkınmış daha medeni hale getirmek; O’nun kendi deyimi ile Muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmakla mümkün olacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleriyle aydınlattığı yolda kararlılıkla yürüyen Türk milleti, yüksek bir ruh ve şuurla sahip çıktığı Cumhuriyeti, daha iyi bir geleceğe taşıma azim ve kararlılığında olacaktır.

Bu vesileyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan yapan tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com