Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 10 Kasım 2023 135 Görüntüleme

İYİ PARTİ İL BAŞKANI HABİB YAŞAR’DAN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA MESAJI

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar Atatürk’ün vefatının 85. yıldönümü nedeni ile bir mesaj yayımladı. Yaşar mesajında şu ifadelere yer verdi:

”Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 85’inci yılında bir kez daha saygıyla anıyorum.
Aziz Milletimizin bağımsızlığı ve istikbali uğruna Milli Mücadelemizin kahramanlarıyla birlikte Kurtuluş Savaşı’nı büyük bir zaferle taçlandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, şüphesiz büyük bir lider olarak dünya tarihinde saygın bir yere sahiptir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “en büyük eserim” dediği Cumhuriyetimiz, bizlere emanet edilen çok kıymetli bir mirastır. İYİ Parti olarak, bu bilinç ve kararlılıkla 100’üncü yılını büyük bir onur ve coşkuyla kutladığımız Cumhuriyetimize ve demokrasi geleneğimize daha fazla sahip çıkmaya devam ediyoruz ve edeceğiz.
Bu vesileyle, 85 yıl önce ebediyete uğurladığımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com