Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 18 Kasım 2023 88 Görüntüleme

Bakan Yardımcısı Gümen’den AK Parti İl Teşkilatına Ziyaret

 

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen, bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Elazığ’da AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve teşkilat mensuplarını ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Şerafettin Yıldırım, “Kıymetli Bakan Yardımcımızı şehrimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Kendileri yoğun temposuna rağmen bizleri ziyaret ettiler. Değerli bakan yardımcımızın kendi gündemlerinde olan çok önemli çalışmaların startını verdiklerini görüyoruz. Bu çalışmaların şehrimiz ve bölgemiz için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bizler de bu çalışmaları yakından takip ediyor, bu çalışmaların artırılması için gayret göstereceğiz. Ben bu duygularla kıymetli bakan yardımcımıza parti teşkilatımıza ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Elazığ’a önümüzdeki ay tekrar geleceklerini anımsatan Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen ise” Elazığ’a önümüzdeki ay içerisinde Veteriner Yol Kontrol Noktasının açılışı için geleceğiz. Bunun ön görüşmesini ve karşılıklı bilgi alışverişini yaptık. Esas Elazığ ziyaretimiz o zaman olacak. Bu sadece bir ön ziyaret. Veteriner Yol Kontrol noktamızın açılışında inşallah hep beraber Elazığ’a katkı sunacak projelerimizi de açıklayacağız.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com