Ana Sayfa GÜNDEM, SİYASET 20 Kasım 2023 290 Görüntüleme

İYİ PARTİ İL BAŞKANI HABİP YAŞAR:” DİNAMİK KADROLARIMIZLA, ELAZIĞ’IN KRONİKLEŞEN SORUNLARINA ÇÖZÜM ÜRETMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Elazığ İl Başkanı olarak atanan Habip Yaşar, göreve gelir gelmez yönetim kadrosunu oluşturmak için kolları sıvadı. 2024 Yerel seçimlerine hazırlanan İYİ Parti’de İl Başkanlığı bayrağını devralan Yaşar, yeni bir oluşum içerisine girmek için çalışmaları sürdürüyor.

HARPUTTİMES Haber’e konuşan Başkan Habip Yaşar, İYİ Parti’nin kurulduğu 2017 yılından beri parti içerisinde aktif olarak görev almış bir yönetici. Yaptıklarının yanında İYİ Parti Elazığ Teşkilatı olarak hedefleri olduğunu ifade eden Başkan Yaşar, yönetim kadrosunu oluşturduktan sonra 2024 Yerel seçimler için aktif bir şekilde sahaya çıkacaklarını söyledi.

SİYASET, MEMLEKET VE MİLLETE HİZMET MAKAMIDIR

Siyasetin memleket ve millete hizmet makamı olduğunu ifade eden Başkan Habip Yaşar, İYİ Parti’nin Türk siyasetinde var olduğu günden beri gündemde olan, etkili olan, siyaset üreten güçlü bir parti olarak mücadelesine devam ettiğini ifade etti. Partinin kuruluşundan itibaren her kademesinde görev aldığını kaydeden Yaşar şunları söyledi:

”İl Başkanlığı görevime Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin olurlarıyla 6 Kasım itibariyle başlamış bulunuyorum. İYİ Parti’mizde kurulduğu 2017 yılından bu yana aktif olarak görev aldım. Her kademesinde çalıştım, katkı sunmaya çalıştım.
Siyaset millete, memlekete hizmet makamıdır. Hep bu anlayışla hareket ettik. Siyasete girmeden önce de bu anlayışı sergiliyordum. Sivil toplum kuruluşlarında görev yaptım, orada da toplum yararına, kamu yararını gözeten faaliyetleri gerçekleştirdik. Şimdi yeni görevimizle beraber daha farklı sorumluluklarımız var. İYİ Parti Türk siyasetinde var olduğu günden beri gündemde olan, etkili olan, siyaset üreten güçlü bir parti olarak mücadelesine devam ediyor. Parti dahi kuramaz denilen günlerden bugünlere geldik. Genel Başkanımızın Cesurlar Hareketinin mensupları olarak ifade ettiği partililerimizle partimizi bu günlere getirdik.”

DİNAMİK KADROLARIMIZLA, ELAZIĞ’IN KRONİKLEŞEN SORUNLARINA ÇÖZÜM ÜRETMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

İl Başkanı olarak önceliğinin dinamik kadrolarla il ve merkez ile teşkilatını kurmak olduğunu da kaydeden Başkan Habip yaşar, oluşumlarının tamamlanmasından sonra Elazığ’daki hizmet etmek, kronikleşen ve çözüm bekleyen sorunlarına çözüm üretmek için de çalışmalara başlayacaklarının altını çizdi. Yaşar çalışmaları ile ilgili olarak:

”Elazığ’da İl Başkanı olarak göreve başlamam ile beraber yeni bir oluşum içerisindeyiz. İl ve Merkez ilçe teşkilatlarımızı kurmak, teşkilatlandırmak üzere hazırlanıyoruz. Dinamik, etkin ve güçlü bir ekiple sahada olmak istiyoruz. Genç isimleri aramıza katacağız. Yeni bir heyecan ve motivasyon ile birlik beraberlik içerisinde hareket edecek ekip siyasette önemli. Millete güven veren, samimi, çalışkan bir teşkilatı önemsiyoruz. Önceliğimiz şu anda bu. Mesaimizin büyük çoğunluğunu buraya harcıyoruz. Yakın bir zamanda Elazığ kamuoyu ile paylaşacağız yeni yönetim kurullarımızı. Elazığ’ın kronikleşen meseleleri var. Tüm bunların üzerine Deprem felaketi ile de bu sorunlarımız katlandı. Elazığ’ın meselelerine hakimiz. Bunları gündemde tutmak, çözüm yolları üretmek için çalışacağız.” dedi.

YEREL SEÇİMLER İÇİN ADAYLIK SÜRECİ 20-22 KASIM ARASINDA GERÇEKLEŞECEK

Yerel seçimler öncesinde adaylık için başvuru sürecinin 20-22 Kasım tarihleri arasında olduğunu ifade eden Habip Yaşar, seçimlerde Elazığ teşkilatı olarak Genel Merkezle uyumlu bir çalışma gerçekleştirerek başarı kazanacaklarını söyledi. Yaşar seçimlere dair yaptığı ön değerlendirmede şunları kaydetti:

”Önümüzde yine yerel seçim süreci var. Türkiye genelinde olduğu gibi ilimizde de her ilçede her beldede belediye başkan adaylarımız, meclis üyesi adaylarımız olacak. Adaylık başvurularımız 20 Kasım-22 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek. Bütün bu süreçleri Genel Merkezimiz ve il teşkilatlarımızla beraber eşgüdüm içerisinde kalarak başarıyla taçlandırmak istiyoruz. Çalışmalarımız bu yönde artarak devam edecektir.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com