Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 20 Kasım 2023 105 Görüntüleme

MİLLETVEKİLİ KELEŞ VATANDAŞLARI DİNLEDİ…..

“Hemşehrilerimiz ile Buluşma” programında AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş vatandaşların talep ve beklentilerini dinledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş “Hemşehrilerimiz ile Buluşma” programı kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen görüşmelerde Milletvekili Erol Keleş vatandaşların talep ve beklentilerini dinledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: “Hemşehrilerimiz ile Buluşma” programımız kapsamında hizmet etmekten onur duyduğumuz kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geldik. Hemşehrilerimizin beklentilerini ve taleplerini dinleyerek çalışmalarımıza yön veriyor, çözüm odaklı ilerliyoruz. Samimi sohbetlerde bir araya geldiğimiz her bir vatandaşımıza teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com