Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 24 Kasım 2023 86 Görüntüleme

Başkan Alan’dan Öğretmenler Günü Mesajı

 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Öğretmenler Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Eğitim Camiasının Değerli Temsilcileri, Sevgili Öğretmenler, Her yıl 24 Kasım’da kıymetli öğretmenlerimizi bir kez daha anma fırsatı buluyoruz. Bu anlamlı günde, siz değerli öğretmenlerimizin emekleri, özverili çalışmaları ve üstün gayretleri karşısında derin bir minnet duygusu içerisindeyiz.

Sizler, toplumun her kesimine ışık tutan, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi yetiştiren, onlara bilgi ve değer katan, özverili çalışmalarınızla her zaman takdiri hak ediyorsunuz. Öğretmenlik, sadece bir meslek değil, aynı zamanda fedakarlık, özveri ve sevgi isteyen kutsal bir görevdir. Sizler, bu görevi layıkıyla yerine getirerek geleceğe umutla bakan genç nesillerin yetişmesine katkı sağlıyorsunuz.

MEDYA KURULUŞLARI Tarih : 24/11/2023 Konu : Öğretmenler Günü Hk.

 

Bizler Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak, eğitimin her zaman önemini ve değerini bilerek, öğretmenlerimizin yanında olduğumuzu ve destekçisi olduğumuzu belirtmek isteriz. Sizlerin gayretleri, ülkemizin geleceği için hayati önem taşıyor ve bu bilinçle çalışmalarınızın her zaman takipçisi olacağız.

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle, öncelikle Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ü minnetle anıyor, tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com