Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 27 Kasım 2023 76 Görüntüleme

YRP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ALTINÖZ:“HÜKÜMET MİTİNG YAPMAZ, İNCİRLİĞİ KAPATIR”

ALTINÖZ: “HÜKÜMET MİTİNG YAPMAZ, İNCİRLİĞİ KAPATIR”

Yeniden Refah Partisi Kasım ayı İl Divan toplantısı yoğun katılımla Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz’ün de katıldığı toplantıya, İl Başkanı Ömer Ateş, MKYK Üyesi Mehmet Tan, Parti Kurucu üyesi  Ahmet Akman, Kovancılar Belediye Başkan adayı Bekir Yanılmaz, Alacakaya Belediye Başkan adayı Zafer Altınışık, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

ATEŞ: “YRP, SİYASETİN PARLAYAN YILDIZI KONUMUNDA”

Yeniden Refah Partisi’nin Türkiye siyasetinin her geçen gün hızla büyüyen, projeleri ve hedefleriyle ülkenin kurtuluş reçetesini ortaya koyduğu için siyasetin parlayan yıldızı haline geldiğine dikkat çeken Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, siyaset müessesinin kirlendiği, sırf milletvekili seçilmek ya da farklı görevlere gelmek adına varlık sebeplerini inkâr edip ilkelerinden taviz vererek bir araya gelip kendi tabanlarından uzaklaştığı bir süreçte partilerinin halkın tek umudu haline geldiğini dile getirdi.

 

ATEŞ: “YEREL SEÇİMLERDE MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİNİ, HAKİM KILACAĞIZ”

14 Mayıs seçimlerin tamamlanmasının ertesi günü seçim çalışmalara başladıklarını ifade eden Başkan Ateş, “Haziran ayından sonraki her ay tüm ilçelerimizde divan toplantısı gerçekleştirdik. Gerek il merkezi gerekse ilçe ve beldelerimizde yaptığımız saha çalışmalarının semeresini üye olarak aldık. Tüm bu başarılarımızı, her biri dava bilinci ve cihat şuuru ile yetişmiş, Erbakan hocamızın hayallerini ve ilkelerini yürekten özümsemiş fedakâr dava arkadaşlarımızla gerçekleştirdik.” Dedi.

31 Martta gerçekleştirilecek yerel yönetim seçimlerinde 94 ruhuyla ve aynı heyecanla Milli Görüş belediyeciliği tesisi etmek için Yeniden Refah Partisi olarak göreve hazır olduklarını ifade eden Başkan Ateş;  “Güçlü ve donanımlı adaylarımızla halkımızı yeniden millî görüş belediyeciliği ile buluşturmak için sabırsızlanıyoruz.

Zira sahada görüyor ve halkımızdan duyuyoruz ki vatandaşımız milli görüş belediyeciliği çok özlemiş. Cuma günü Sayın Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ının da katıldığı programda Kovancılar ve Alacakaya Belediye başkan adaylarımız açıkladık.

Her iki adayımız da ilçelerinde büyük hüsnükabul gördüler. İnanıyoruz ki sadece bu ilçelerde değil, il merkezi ve tüm ilçe ve beldelerde seçimleri alarak milli görüş belediyecilik hünkar mahfilinde yeniden hakim kılacağız.”  Dedi.

TAN: “YRP, DÜNYAYA HUZUR GETİRECEK”

Kasım ayı kongresinde söz alan MKYK üyesi Mehmet Tan ise partilerinin sadece Türkiye’ye değil tüm dünyaya huzur ve barış getirileceğini ifade etti.

AKMAN: “ELAZIĞ İÇİN PROJELERİMİZ HAZIR”

Elâzığ ile ilgili hazırladıkları alt proje ile şehrin tüm potansiyellerini harekete geçirerek istihdam ve üretimde büyük bir başarı hikâyesi yazacaklarını dile getiren Yeniden Refah Partisi kurucu üyesi Ahmet Akman ise yerel seçimlerin bu hedefe ulaşmada önemli bir dönüm noktası olduğunu ifade etti.

 

YANILMAZ: “ALNIM AK, BAŞIM DİK YENİDEN KOVANCILAR HALKININ YANINDAYIM”

Merhum Necmettin Erbakan’ın “önce ahlak ve maneviyat” ilkesiyle siyasete adım attığını ve bu değerlerin olmadığı siyasetin insanlığa huzur ve refah getirmeyeceğini ifade eden Yeniden Refah partisi Kovancılar Belediye Başkan adayı Bekir Yanılmaz, üç dönem Kovancılar ilçesinde belediye başkanlığı yaptığını ve alnı ak, başı dik bir şekilde yeniden aday olmasının temelinde de bu ilkenin yattığını dile getirdi.

İlçelerinin ekonomik potansiyellerini harekete geçireceklerini ifade den Yeniden Refah partisi Alacakaya Belediye Başkan adayı Zafer Altınışık, seçimlerden zaferle çıkacaklarını dile getirdi.

 

ALTINÖRS: “SİYONİZM, HEDEFLERİNE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞIRKEN BİZ SEYİRCİ KALAMAYIZ”

Yeniden Refah Partisinin İl Divan toplantısına katılan Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, dünyayı kendi emellerine hizmet etmek ve hayallerini gerçekleştirmek için çalışma yürüten Siyonizmi çok iyi tanımak gerektiğini, merhum Erbakan Hoca’nın bu gerçekleri 50 yıl boyunca anlattığına dikkat çekerek, hükümetin de Büyük Ortadoğu Projesinin eş başkanı olarak ne yazık ki bu amaca hizmet ettiğini söyledi.

ALTINÖz: “HÜKÜMET MİTİNG YAPMAZ, HAREKETE GEÇER”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Davos’taki çıkışının doğru ve yürekli bir duruş olduğunu ancak İsrail’in Gazze’yi işgalinde bu tutumu gösteremediğine dikkat çeken Altınörs şunları söyledi.

“İsrail pervasızca Gazze’yi bombalamaya devam ediyor, bizim hükümet İstanbul’da miting yapıyor. Omuzlarına Filistin atkısı alarak “saldırıları kınıyoruz diyor. Hükümet kınama yeri ve makamı değildir. Hükümet kınamaya yapacağına çıksın ‘İncirlik ve Kürecik’i kapattık’ desin. Asıl duyarlılık, asıl İslam kardeşliği budur”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com