Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 3 Aralık 2023 1412 Görüntüleme

BAŞKAN ÇADIRCI ELAZIĞ BİN DER’DE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Yazıkonak Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, Elazığ Bin-Der (Elazığ Bingöllüler Derneği) yönetim kurulu ve üyeleri ile bir araya geldi.ldemize  Haftalık istişare toplantısı yapan Elazığ Bin Der’de dernek yönetim kurulu ve üyeleri ile bir araya gelen başkan Çadırcı Yazıkonak’ın renkli bir dokusunun olduğunu belirterek: ” Beldemiz Elazığ’ın göz bebeği. Kuşkusuz bundaki  en önemli etken bir çok bölgeden insanımızın beldemizde yaşıyor olması. Bu anlamda bakıldığında komşu ilimiz olan Bingöl’den vatandaşlarımız için de bir cazibe merkezi. Burada şunu özellikle belirtmeliyim ki  Bingöllü hemşehrilerimiz her alanda Elazığ’a olduğu gibi beldemize de katkı sunmaktadırlar.  Beldemize üretim, pazarlama, hizmet ve kamu sektöründe çok değerli hizmetler veren Bingöllü Hemşehrilerimizi en samimi hislerimle selamlıyorum. Şunu bilsinler ki bizler için en büyük manevi zenginlik kaynağıdırlar. Dernek Başkanımız Sn. Ali Bahtdurmuş’a da bizlere gösterdiği sıcak ve samimi ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyarete dair değerlendirmelerde bulunan Elazığ Bin Der Başkanı Ali Bahtdurmuş da başkan Çadırcı’ya teşekkürlerini ileterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bahtdurmuş: ”Haftalık olağan toplantımızı Yazıkonak Belediye Başkanımız Sayın Hatif Çadırcı beyefendinin teşrifleriyle keyifli ve verimli bir istişare ortamında icra ettik. Kendisine teşekkürlerimizi iletiyoruz.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com