Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 3 Aralık 2023 1623 Görüntüleme

MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI DOÇ.DR. MURAT AYGEN’LE BELEDİYECİLİĞE DAİR HER ŞEY

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye başkan Aday Adayı Doç. Dr. Murat Aygen  belediyecilik, yerel yönetimde halkla bütüncül yaklaşım ve şehircilik konusunda açıklamalarda bulundu.

Seçim çalışmaları kapsamında yoğun temposuna devam eden Doç. Dr. Murat Aygen HARPUTTİMES Haber Merkezimize bir ziyarette bulundu. Ziyaretinde Elazığ için geliştirdiği projelere dair açıklama yapan Aygen, Mustafa Temizer ile başlayan, Behçet Susmaz ile devam eden ancak ne yazık ki 30 yıldır memleketin hasret kaldığı temiz belediyecilik anlayışı ile yola çıktığını söyledi. Başkanlık yolundaki hedef ve çalışmalarını anlatan Aygen: ”  Elazığ, 30 yıldır milliyetçi belediyecilik hizmetlerinden mahrumdur. Bu uzun süreçte, bölgemizdeki birçok şehir çok önemli gelişmeler göstermiş; bizden çok geride olan şehirler bizi geçmiş ve geride bırakmıştır. Baktığımızda bölgenin en güzel coğrafyasında olan, kültürel ve tarihi dokusu ile her zaman bölgenin gelişmeye ve parlayan yıldızı olmaya aday olan şehrimiz ne yazık ki siyaseten atıl görülmüş hep. Elazığ, bunu hak etmiyor. Yerinde saymak Elâzığ’ın kaderi olmamalıdır. Büyük felaketleri atlatabilmiş şehrimizde şimdi şehircilik anlayışını yeniden oluşturmak ve belediyecilik hizmetleri ile şehrin değişim ve gelişimine ışık tutacak çalışmalar yapmak gayesindeyiz. Ki halkımızın da istediği budur.”dedi.

ELAZIĞ 30 YILDIR ALGI İLE YÖNETİLDİ, BİZLER ALGIYLA DEĞİL, GERÇEK HİZMETLER VERMEYE TALİBİZ

Elazığ’ın yıllardır kaderine terk edildiğini, hak ettiği hizmet ve değeri görmediğini de belirten Aygen, gerçek milliyetçi kadrolar ile Elazığ’ın ihtiyaçlarına cevap verebilecek, şehrin gelişim ve değişimini sağlamaya yönelik hizmetler yapmayı hedeflediklerini belirtti. Aygen açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

”Elazığ algı ile yönetildi. 30 yıldır. 30 yıl sonra biz gerçek milliyetçi kadrolarla şehrimizi yönetmeye talibiz. Eskiden kurum müdürlükleri Elazığ’da idi. Ama şehri yöneten yerel dinamiklerin şehrin meselelerine sahip çıkmadıklarını görüyoruz. O nedenle geriledi şehrimiz. Yani şehrimize sahip çıkılmadı. Gelen yöneticiler şehrin geleceğinden ziyade kendi geleceklerini düşündükleri için, ya da mensubu oldukları partinin görüşlerinin dışına çıkamadıkları için ve en önemlisi de şehrin ihtiyaç ve eksikliklerini ilgili makamlara hakkını vererek dile getirmedikleri için, bu gün şehrimiz ne yazık ki olması gereken siyasi, kültürel ve ekonomik noktanın gerisinde kaldı.

Yola çıkmamızdaki gaye de şehrimizde güçlü bir yerel yönetim oluşturabilmek.

ELAZIĞ, LİDER ÜLKE TÜRKİYE’NİN  BAYRAK ŞEHRİDİR

Umutsuzluk Elazığlının kaderi değildir. Çünkü, Elazığ sadece bir şehirdir değildir. Elazığ, köklü bir medeniyet, zengin bir tarihi birikim ve kardeşlik bağlarının kalesidir. Elazığ, bu aziz milletin vatan ve millet sevgisinin kaynağıdır. Elazığ, lider ülke Türkiye’nin bayrak şehridir.
Bilge liderimizin de dediği gibi, “ Vatan sevgisi millete hizmetin en büyük gücüdür. Bu sevginin en iyi gösterileceği zeminlerden biri de hiç şüphesiz yerel yönetimlerdir.

”KENDİNİ DEĞİL, KENTİNİ ÖNE ÇIKARACAK BIR YÖNETICILIK” ANLAYIŞI GÜDÜYORUZ.

Şehrimiz insanların mutuluğu ve huzuru bulmak için bir araya gelerek birliktelik oluşturdukları bir kent imajı oluşturmak istiyoruz. Erdemli Kent oluşturmak istiyoruz. Elazığ ciddi manada sorunları olan ve sorunlarının ötelendiği bir şehir. Kendini değil, Kentini Öne Çıkaracak Bir Yöneticilik” anlayışı güdüyoruz. Şehirde yaşayanların hukuku olduğu gibi şehrin kendisinin de bir hukuku var. Şehirler olmasa devlet olmaz. Şehrin var oluşu da insana hizmetle mümkündür. İnsanların ürettiği, üretimin teşvik edildiği, özellikle kadın istihdamının fazla olduğu bir şehirleşme anlayışındayız. Merhametle, yaşlısından gencine, kadınından çocuğuna herkesin kendini güvende hissedeceği bir şehir olmalıyız. Elazığ artık mutsuz değil, mutlu insanlar şehri olmalı. Şehri hep beraber biz yapmalıyız. Zengin manevi ve kültürel birikime sahip bu aziz şehri yine yüksek maneviyatla bir araya getirmek istiyoruz.

”ELAZIĞ’I GELECEK BEŞ YIL İÇERİSİNDE YAŞADIĞI SORUNLARI ÇÖZEREK, ŞEHRİMİZİN GELECEĞİNE DAMGA VURACAĞIZ”

Elazığ belediye hizmetlerinde lider şehir olacak. Elazığ Milletvekilimiz Sayın Semih Işıkver’in seçildiği günden bugüne kadar insanımıza ışık, şehrimize aydınlık getirdiğini tüm halkımız müşahade etmektedir. Değerli Milletvekilimiz ve kıymetli il başkanımızla birlikte tek ses tek yürek olarak bu şehri ayağa kaldıracağız. Üniversite Mahallemizin betonlaşan yapısını bir feraha kavuşturacağız. Kültür Mahallemizin yok olan kültürünü yeniden yaşatacağız.
Mustafapaşa (Seko) Mahallesi’nin yıkılan kent kimliğini de biz inşa edeceğiz. Yemişlik Mahallemizin ulaşım sorununu da çözeceğiz. Yeni demek istiyorum ki, her mahallemizin kendine özgü sorunlarını biliyor, çözümleri için hazırız. Geri kalmanın umutsuzluğunu yaşayan, yoksulluğun cenderesinde bunalan, çocuklarının geleceğinin kaygısını taşıyan Elazığlı hemşerilerimizin umudu olacak, kaygılarını giderecek, geleceğine ışık olacak Milliyetçi Hareket Partisi’dir.

HEDEFİMİZ ELBETTE AZİZ ŞEHRİMİZ ELAZIĞ’I MARKA ŞEHİR HALİNE GETİRMEK. 

30 yıl sonra Milliyetçi Hareket Belediyeciliği özleminin, vuslata ereceğine inanıyorum. Bu süreçte, şahsıma duydukları güven, verdikleri destek ve motivasyondan dolayı ülkücü kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Bu şehir için dertlenen sivil toplum kuruluşlarımıza, kanaat önderlerimize ve bu güzel şehrin aziz insanlarına şahsıma teveccühlerinden dolayı da şükran borçluyum. Sefer bizden zafer Allah’tan diyoruz.

30 yıldır Alınamayan bir şehir var. Bu dönem bir milletvekilimiz çıktı.Şehrimizin yüz akı, ve sorunlarının çözümü için vatanaşın adresi olan vekilimizle birlikte şehrimizi geliştirmek , hakettiği hizmet ve değeri verebilmek için çalışacağız. Firkattan Vuslata ereceğiz .İnanıyorum ki Milliyetçi Hareket Partisi yerel seçimlerde de yakaladığı şahlanışı sürdürecektir. ”

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com