Ana Sayfa GÜNDEM 15 Aralık 2023 153 Görüntüleme

KÜÇÜK BELDEYE BÜYÜK EMEKLER VEREN BAŞKAN YILMAZ ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLADI!

Elazığ merkeze bağlı Yurtbaşı Belde Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde aday olmayacağını duyurdu.

Başkan Yılmaz konuyla ilgili Harputtimes Habere özel yaptığı açıklamada:

“ Bildiğiniz üzere Yurtbaşı Belediyesi’nde 2 dönem başkan yardımcısı, 1 dönem Belediye Başkanı olarak görev yaptım. Görev sürem içerisinde beldeye çok güzel hizmetlerim oldu. Vatandaşlarımızda bunu bilir. Ama sizlerde takdir edersiniz ki bir şeyler zirvede bırakılmalıdır. Adaylıktan çekilmemin başka hiçbir sebebi yoktur. 18 Mart 2018 tarihinden itibaren gönül verdiğim beldeme hizmet etmek benim için çok gurur verici bir süreçti.

Yaklaşık 6 yıl süren Belediye Başkanlığı görevimi yeni bir arkadaşımıza devretmeye hazırlanıyorum. Görev süremiz içerisinde beldemizin kalkınması, gelişmesi ve içinde yaşayan insanların yaşam kalitesinin yükselmesi için önemli projeler hayata geçirdik.

İnşallah 31 Mart’ta yapılacak seçimlere kadar ilk günkü aşkla ve heyecanla kapı kapı gezerek beldemizin her noktasında AK Davamızı anlatmayı ve partimizin zaferine destek olmayı sürdüreceğiz. Bu duygularla 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde aday olmadığımı belirtiyor, önümüzdeki günlerde ismi açıklanacak olan Belde Belediye Başkan Adayımızı gönülden desteklediğimi ifade etmek istiyorum.

Çıktığımız davada aday olmasak da her zaman aday olan arkadaşlarımıza destek olacağımızı belirtmek isteriz. “ yer verdi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com