Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 18 Aralık 2023 532 Görüntüleme

Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı Turan Yıldız: ”Yuvamıza Sahip Çıkmalıyız”

Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı
1975 yılında Bingöl doğumlu olduğunu ifade eden Turan Yıldız “ Fırat Üniversitesi’nden İnşaat ve Elektrik mühendisliğini tamamladım. 2012 yılında yüksek lisansımı yaptım. Birçok akademik makalelerim yayınlandı. Kentsel dönüşüm ve hasar tespiti konusunda uzmanım. Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde inşaat mühendisliği görevimden aday adayı olmak için istifa ettim. Ülkütek Elazığ şube başkanlığı yaptığım dönemde henüz deprem olmamışken Elazığ’ın depremselliği, kentsel dönüşüm, rezerv alanları ile ilgili TBMM’ye soru önergeleri hazırlayıp gönderdik. Yine çimento fabrikasının çevresel kirliliği ile ilgili bir soru önergesi hazırlayıp göndermiştik. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda 7 milletvekilimizin 11 ilde yapmış olduğu deprem incelemeleri çalışmalarını raporlayıp talep ve beklentiler sonuç ve öneriler başlıkları adı altında yine Ülkütek olarak biz kaleme aldık”

YUVAMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ

Bugüne kadar Elazığlıların sesi olduğunu bundan sonrada nefesi olmak için aday adayı olduğunu belirten Yıldız “ Burası benim için bir şehir değil bir şehirden ötedir. Burada anılarımız, acılarımız, sevinçlerimiz ve gözyaşlarımız var. Burası bizim yuvamız yuvamıza sahip çıkmalıyız. Bu nedenle sizlerden almış olduğum güçle bu yola çıktım. Ülkücüleri diğer fikriyatlardan ayıran en temel öğe vatan sevgisi ve imandır. Vatan sevgisi imandandır. Elazığlının külünü üfleseniz altından iman ve vatan sevgisi çıkar. Böylesi aziz bir millete hizmet etmekte MHP’nin boynunun borcudur. Şayet belediye başkanı olursam yeminim olsun ki alnımdaki terde damarımdaki kanda sadece bu aziz millet için akacaktır”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com