Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 18 Aralık 2023 365 Görüntüleme

MHP KOVANCILAR BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYI HASAN AYDIN:KOVANCILAR’A EFENDİ DEĞİL, HİZMETKAR OLARAK GELİYORUZ”

İş insanı Hasan Aydın , MHP Kovancılar Belediye Başkanı Aday adayı Hasan Aydın resmi müracaatını  gerçekleştirdi.

MHP Elazığ il başkanlığı binasında gerçekleştirilen aday adaylığı programında konuşan MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal “Aday adayımız uzun yıllardır Kovancılar’ın eksiklerini gidermek adına ekonomik olarak çalışmalar yapmaktadır. Bugünden sonrada aday adayı olarak çalışmalarını yürütecektir. Biz inanıyoruz ki MHP’nin bütün aday adayları filmin sonunda Kovancılar’da 31 Mart gecesi MHP’nin kazanması için çalışacaklarından eminim.” dedi.

MHP genel merkezinde resmi müracaatını yaptığını ifade eden Hasan Aydın “ 3 dönemdir Kovancılar’da belediye meclis üyeliği yapıyorum. Beleidyeciliği iyi biliyoruz. Hizmetin nasıl yapılacağını bürokraside işlerin nasıl çözüleceğini iyi biliyoruz. Kovancılar’a efendi olarak değil hizmetkar olarak gidiyoruz. Rabnim yolumuzu açık etsin. Bizleri bu güzel insanlara karşı kutlu davamıza, liderimize mahçup etmesin. Kovacılar hak etmediği yerdedir. 31 Mart gecesi 3 hilali Şahmiran dağına dikeceğiz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com