Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 25 Aralık 2023 130 Görüntüleme

İYİ PARTİ İL BAŞKANI HABİP YAŞAR: ŞEHİT ACISININ SİYASETİ, PARTİSİ OLMAZ!!

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar dün Şehidimiz Kemal Aslan’ın cenazesinde Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in gnderdiği çelengin indirilmesi görüntüleri ile ilgili olarak bir açıklamada bulundu. Açıklamasında Akşener’in çelenginin indirilmesinin şehidin ailesinin tepkisini yansıtmadığını ifade eden Yaşar, şehit acısının siyasetinin olmayacağını belirterek şunları söyledi:

”Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde hain terör örgütüyle çıkan çatışmada şehit olan Elazığlı hemşehrimiz Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan cenaze merasiminin ardından ilimizde toprağa verildi. Cenaze merasimi esnasında basına yansıyan görüntülerde Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in çelengi tören alanında yere indirilmiştir. Meydana gelen bu münferit olay şehidimizin değerli ailesi ve yakınlarının bir tepkisi neticesinde oluşmamıştır. Şehit cenazeleri; milletimizin her bir ferdinin omuz omuza verdiği, ele ele tutunduğu, aynı tabuta sırt verdiği, bu acı günlerde daha da kenetlendiği en zor günlerimizdir. Bu zamanlarda Şehit Cenazeleri üzerinden siyasi malzeme üretmek, siyasi rant devşirmek çabalarını milletimiz ibretle seyretmektedir.
İYİ Parti İl Başkanlığı olarak Merkez İlçe Başkanımız Akif Esen ve il yöneticilerimiz ile beraber şehidimizin taziyesine katılarak şehidimizin kıymetli ailesi ile en zor günlerinde beraber olduk. Yine Genel Başkan Yardımcımız, Parti Sözcümüz Sayın Kürşad Zorlu şehit ailemizle bir telefon görüşmesi gerçekleştirmiş ve aileye taziyelerini sunmuştur.
Şehit acısının siyaseti, partisi olmaz. Bu mesele ülkemizin beka meselesidir. Bu vesileyle bir kez daha vurguluyoruz ki güzel ülkemiz hain, etnik bölücü teröre asla teslim olmayacak ve bu vatanı kanımız canımız pahasına böldürtmeyeceğiz.
İYİ Parti olarak vatan millet yolunda şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve aziz milletimize baş sağlığı diliyoruz.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com