Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 26 Aralık 2023 238 Görüntüleme

Şehir Meclisi Dönem Başkanı Av. Mevlüt Eflatun’dan Can Ataklı’ya Tepki…

Şehir Meclisi dönem başkanı Av. Mevlüt Eflatun bir basın açıklaması yaparak gazeteci Can Ataklı’nın Şehit Kemal Aslan’ın babası için söylediği ve kamuouynda infil yaratan sözlerine tepki gösterdi. Ataklı’ nın şehit cenazelerinde, acılı şehit yakınları tarafından gösterilen tepkinin, organize edildiği şeklinde ipe sapa gelmez iddialarla, hem aziz şehitlerimizin hatırasına hem de onların kıymetli ailelerine saygısızlık ettiğini ifade eden Eflatun şunları söyledi:

”Kamuoyunun malumu olduğu üzere, hain terör örgütü PKK nın 22 Aralık ve 23 Aralık tarihlerinde kalleş saldırıları sonucunda 12 vatan evladımız şehit olarak aziz milletimizin nazarında en şerefli makama nail olmuşlardır. Bu acı haber hepimizi derinden sarsmış ve milletimizi derin bir yasa boğmuştur. Yüce devletimizin bu çapulculara aman vermeyeceğine, sonunda tek bir bozguncu kalmayıncaya kadar, terörle mücadelesini sürdüreceğine ve aziz şehitlerimizin intikamını alacağına inancımız tamdır.

Bununla birlikte; bu acı günlerde dahi Millet olmanın en büyük hasletlerinden birisi olan, acıda birlik olma şuurunu idrak edememiş bazı gafilleride, derin bir teessürle görmekteyiz. Ortak acımız olması gereken, vatan evlatlarının şehadetini, siyasi bir malzeme olarak değerlendirerek istismar etme gayretinde olan bu kendini bilmezler, milletimizle aynı duyguları yaşayamamakta aynı istikamete bakamamaktadırlar. Teröre karşı verilen amansız mücadeleden tutun verilen şehit sayısına kadar her konuda asılsız ithamlarla, verilen mücadeleyi baltalamaya çalışmaktadırlar. Bu güruh bununla da yetinmeyip el oğuşturarak şehit haberi beklemekte ve bu haber üzerinden toplumu kin ve düşmanlığa tahrik etme gayretindedirler.

Bu acınası tescilli devlet ve millet hasımları o kadar pervasız hale gelmiştir ki evladınının acısını kalbine gömerek büyük bir metanetle, adanmışlığın ve vakarın timsali şehit yakınlarına dahi, ahlaksızsa hücum etme cüretini kendilerinde görmüşlerdir.
Son olarak bu hayasız akımın temsilcilerinden olan Can ATAKLI isimli şahıs, Terör örgütünün siyasi aparatı parti ile yakınlaşmakta herhangi bir beis görmeyen başka parti yöneticilerine yönelik, şehit cenazelerinde, canı yanmış , acılı şehit yakınları tarafından gösterilen tepkinin, organize edildiği şeklinde ipe sapa gelmez iddialarla, hem aziz şehitlerimizin hatırasına hem de onların kıymetli ailelerine saygısızlık ederek, vatandaşlarımızı birbirine düşman etmeye yeltenmiştir. Bu zat bununla da yetinmemiş, şehit olan hemşehrimiz,kardeşimiz, aslanımız Kemal ASLAN’ın eli öpülesi babasına yönelik burada söylemeye hicap duyduğumuz ağır ithamlarda ve hakaretlerde bulunmuştur. Yine hızını alamayarak, ciğeri dağlanmasına rağmen vakarını bozmadan, siyasilere yönelik sitemlerini dile getiren aziz şehidimizin babasının eline, birileri tarafından mikrofon tutuşturularak iradesi dışında “konuşturulduğu” yönünde akıl dışı ve saygısızca ithamlarla hakaretine devam etmiştir.
Aziz şehidimiz, kıymetlimiz, Kemalimiz gibi babası Ahmet amcamızda bizim kıymetlimizdir,başımızın tacıdır. Ona yapılan hakaret hepimize yapılmıştır. Bu tescilli devlet ve millet hasımlarına ve onların nifak saçan söylemlerine artık tahammülümüz yoktur. Bu şahıs hakkında suç duyurularında bulunulmuştur. Yüce Türk yargısının, toplumu birbirine düşürmeye çalışan bu kişi hakkında gerekli cezayı vereceğine inancımız tamdır.
Kutsallarımıza, şehidimizin aziz hatırasına ve onun eli öpülesi kıymetli ailesine yapılan bu çirkin söylemleri ve bu sözlerin sahiplerini şiddetle lanetliyor ve sürecin takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygıyla bildiriyoruz.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com