Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 27 Aralık 2023 1624 Görüntüleme

BASKİL’E 9 ÜNİVERSİTE MEZUNU BİR BAŞKAN ADAYI …..VELİ BAYGELDİ…..

İş İnsanı Veli Baygeldi, CHP’den Baskil Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu ilan ederek CHP İl Başkanlığı’na resmi müracaatını yaptı.

31 Mart yerel seçimleri için CHP’den Baskil Belediye Başkan aday adaylığını ilan eden Veli Baygeldi, CHP Elazığ İl Başkanlığına giderek resmi müracaatını yaptı.

Veli Baygeldi, Baskil ilçesini daha ileriye taşımak ve vatandaşların yerel yönetimlerden daha fazla faydalanmasını sağlamak amacıyla CHP’den belediye başkan aday adayı olduğunu söyledi.

BİZ HAZIRIZ, BASKİL İÇİN, BASKİLE HİZMET İÇİN

Elazığ’ın Baskil ilçesi Cumhuriyet Halk Partisi’nin aday adayı olarak bulunuyorum.  Bu noktada bir eksiğimiz yok tam takır hazırız. Bol bol projelerimizle geliyoruz, güzel çalışmalarımız var bunları uzun yıllardır bir tahakküm altına alınan ikili tarafın birbirinden farksız olan bu yapımının içinde kendimizi ifade etme şansımız olacak. İlerleyen dönemde projelerimizi ciddi projelerimizi halkı aşağılamayan, ilçemizi yükseltecek, yüceltecek projelerimiz ile gündeme geleceğimiz açıklamalarımız, çalışmalarımız olacak bu vesileyle adaylığımızı açıkladık” dedi.

 

BASKİL’DE SIRADIŞI BİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

Elazığlı başarılı iş insanı  Veli Baygeldi, çeşitli sektörlerde hizmet veren firmaları ile bir çok insana iş imkanı sağlarken, memleketi Elazığ’ı da unutmadığını dile getirdi Belediye başkanlığına talip olmasını da Elazığ’a olan özleminden ve Baskil’in kalkınması için gerekli yatırım ve hizmetleri yapmak istemesinden kaynaklandığını ifade eden Baygeldi: ” Memleketim Elazığ’a, Baskil’e gönül bağım her gün artan bir kuvvetle devam ediyor. Ben baskilliyim. Oraları çok iyi bilirim. ancak ne yazık ki doğal güzellikleri , tarımsal arazileri ile bir cevher olan ilçemiz yıllardır sadece göz boyayan geçici çalışmalarla avutulmuş. İlçemin güzide insanları bunları hak etmiyor. Kayısısından, doğal vw turistik yapısına bir çok zenginliğe sahip olan Baskil, hakettiği ile değil kendine sunulanla yetindirilmeye çalışılmış. Memleketime çok sık geliyorum. Zİyaret ediyor vatandaşlarımızı dinliyorum. Onlar beni biliyor ben de onları. Elazığ’ımızın , Baskilimizin gelişmesi için bu güne kadar bir iş insanı olarak elimden geleni yaptım. Ama bu kez gelişimiz çok farklı. Baskilim’den, memleketimden beni onure eden bir istek geldi. Bu istek benim başım üstüne deyip kolları sıvadık.” dedi.

ALIŞILMIŞ SİYASİLERİN DIŞINDA 

CHP Baskil Belediye Başkan Aday adayı Veli Baygeldi sadece iş insanı kimliği ile değil, donanımlı, eğitim yaşamındaki zenginliği ile de bildiğimiz tüm siyasilerden farklı bir çizgiye sahip. Öğrenmek, öğrendiğini de yaşama geçirmek aşkıyla çeşitli fakültelerde eğitim alan Baygeldi, aynı zamanda eğitimci bir yazar.. İşi ve amacı siyaset yapmak değil aslında. Koltuk sevdalısı hiç değil.Çünkü zaten başarılarla donnanmış bir geçmişe sahip.

MESELE MEMLEKET MESELESİ

Baygeldi, niçin Belediye Başkanlığına talip olduğunu da şöyle açıkladı..” Mesele memleket meselesi. Baskil benim toprağım, Baskilliler benim can bağım olan insanlar. İsterim ki memleketim en iyi şekilde hizmetler alsın. İsterim ki can bağım olan hemşerilerim hak ettiği değeri görsün. Ben Baskil’i biliyorum. Hak ettiği yeri. Alamadığı hizmetleri, O nedenle karar verdim. İlçemin ve Elazığ’ın gelişmesi için her türlü hizmeti vermeye talip oldum. Beni tanıyanlar bilir memleket aşkımı ” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com