Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 27 Aralık 2023 526 Görüntüleme

CHP ESKİ İL BAŞKAN I DOĞDU İL GENEL MECLİSİ ÜYELİĞİNE ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Yavuz Doğdu, CHP’den İl Genel Meclis Üyeliğine Aday Adayı olduğunu açıklayarak resmi başvurusunu yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi eski il başkanlarından Yavuz Doğdu, İl Genel Meclisi aday adaylığını açıkladı.

Yavuz Doğdu, CHP Elazığ İl Başkanlığına giderek resmi müracaatını yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde üç dönem görev aldığını anımsatan Yavuz Doğdu, adil, laik ve demokratik bir yerel yönetim için il genel meclisinden aday adayı olduğunu söyledi. Doğdu, “Partimizin sıkıntılı duruma düştüğü her anda her durumda arkadaşlarım ile birlikte hiç tereddüt etmeden göreve koştuk. 3 dönemde de göreve çağrıldığım her zaman bir nefer olarak geldim görevimi yaptığıma inanıyorum. 14 Mayıs seçimlerinde kıl payı ikinci milletvekili kaçırdıysak ben ve ekibimin bu başarıdaki rolü tartışılmazdır. Kavga ve gerilimden uzak birleştirici, toparlayıcı bir politika takip ettim bunda da azami ölçüde karşılık buldum. Her siyasi görüşten her partiden hemşehrilerimiz ile çeşitli sebeplerden Cumhuriyet Halk Partisi ile arasına mesafe koymuş partilerimizi geri kazandık. Artık Elazığ’ın her mahallesinde, ilçesinde, köyünde Cumhuriyet Halk Partisi konuşulur duruma geldi. Hiç kimseyle kavga ve polemik peşinde olmadık geldim düzelttim toparladım ve gittim. Yeniden ihtiyaç duyulup çağırılıncaya kadar partimin emrinde oldum. Bugünde adil, laik ve demokratik yerel bir yönetim için Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclisi aday adayıyım. Her türlü ayrımcılığa karşı çıkarak tüm dezavantajlı grupları ve doğanın haklarını gözeterek taviz vermeden yürüyeceğim. Biliyorum ki yalnız değilim, saygılar sunarım” dedi.

CHP Elazığ Merkez İlçe Başkanı Ali Özçelik ve CHP Baskil ilçe başkanı Naim odabaşı, Veli Baygeldi’ye çıktığı yolda başarılar diledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com