Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 29 Aralık 2023 810 Görüntüleme

CHP ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DURAN: ELAZIĞ’IN CHP’Lİ BİR BELEDİYEYE KAVUŞMA ZAMANI GELDİ”

CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran,  düzenlediği toplantı  ile seçim sürecindeki çalışmalarına dair bilgilendirmede bulundu. Parti teşkilatı ile birlikte basın mensupları ile bir araya gelen Duran, yerel seçim sürecini değerlendirdi. Önümüzdeki hafta ‘sahaya’ ineceklerini ve seçim çalışmalarına start vereceklerini belirten Duran, adaylık sürecinde hem genel merkez hem de yerelde ciddi bir destek aldığını ve Elazığ’ın CHP’li bir belediye ye kavuşmanın zamanının geldiğini ifade etti…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, düzenlediği basın toplantısında kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulundu.

CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, Park Dedeman Otel’de düzenlediği toplantıda, önümüzde ki hafta ‘sahaya’ ineceklerini ve seçim çalışmalarına start vereceklerini belirterek, adaylık sürecinde hem genel merkez hem de yerelde ciddi bir destek aldığını ve Elazığ’ın CHP’li bir belediye ye kavuşmanın zamanının geldiğini ifade etti.

Seçilmesi durumunda Elazığ adına çok ciddi ve önemli projelerinin olduğunun altını çizen Duran, Elazığ’ın depremler nedeniyle yıkılan binalar yüzünden harabe bir görüntü yaşadığını ve özellikle kentsel dönüşüm konusunda çok iddialı olduğunu belirtti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com