Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, Uncategorized 29 Aralık 2023 394 Görüntüleme

TÜRK EĞİTİM SEN’DEN EMEKLİ ÜYELERİNE AHDE VEFA GECESİ

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi  son 1 yıl içinde emekli olan üyelere yönelik Vefa Gecesi düzenledi. Düzenlenen geceye MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Nahit Yerebasan ve Harun Gündüz, Kamusen İl Temsilcisi Atilla Çerkez ve üyeler katıldı.

Düzenlenen toplantıda konuşan Türk Eğitim Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın konuşmasına geçtiğimiz hafta hain saldırı sonucu şehit olan askerleri anarak başladı. Eğitim Sen üyesi olan emekli eğitimcilere ‘Ahde Vefa’ gösterilmesi gerektiğinin altını çizen Taşkın: ” Sizler yüz akı ile,  gönül rahatlığı içerisinde yıllarca köy, kasaba, belde, ilçe demeden çalıştınız. Yaşamınız boyunca el emeğinizle bileğinizin gücüyle ve alnınızın teriyle çalışarak onurlu bir şekilde evinize helal rızık götürmenin mücadelesini verdiniz. Bu memleketin geleceği, anne babaların en değerlilerini yetiştirdiniz.” dedi.

Taşkın konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

”2023 yılı içerisinde emekliye ayrılan kıymetli meslektaşlarım ve aileleri, değerli yönetim kurulu üyelerim, basınımızın kıymetli temsilcileri “Ahde Vefa” kapsamında gerçekleştirdiğimiz organizasyonumuza katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum. Konuşmama başlamadan önce geçtiğimiz haftasonu görevi başındayken şehit olan kahraman askerlerimize Allah tan rahmet, geride kalan ailelerine sabırlar dilemek istiyorum. Ayrıca Gazze de yapılan katliamın da bir an önce son bulmasını temenni ederek vefat edenlere Allah tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum.

Bir yılı daha geride bırakmak üzere olduğumuz şu günlerde meslek hayatını tertemiz bir şekilde tamamlayarak emekli olan siz değerli üyelerimiz ile bir arada bulunmak bizler için çok değerli olmuştur. Meslek hayatı boyunca memleketin her ücra köşesine gözünüzü kırpmadan gittiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Yıllar süren iş yaşamının sonunda bu yıl emekli olmayı hak ettiniz. Sizler bunu yaşadınız. Ama sonunuz hayırlı geldi ve yüz akı, gönül rahatlığı içerisinde yıllarca köy, kasaba, belde, ilçe demeden çalıştınız. Yaşamınız boyunca el emeğinizle bileğinizin gücüyle ve alnınızın teriyle çalışarak onurlu bir şekilde evinize helal rızık götürmenin mücadelesini verdiniz. Bu memleketin geleceği, anne babaların en değerlilerini yetiştirdiniz. Göz açıp kapayıncaya kadar geçen çalışma hayatınız boyunca nice anılar biriktirdiniz. Sizler nice zorluklara göğüs gererken nice olumsuzluklarla karşı karşıya kaldınız. Ama hepsini bir öğrencinin tebessümünde unuttuğunuzu da genç bir meslektaşınız olarak biliyorum.

Sizlerin emeklilik hayatının sağlıklı, huzurlu ve mutlu geçmesini diliyorum. Bizlerde bu gece sizlerin bu şanlı geçmişini bir gecede sizlerle birlikte yaşayarak paylaşmak istedik. Size yıllar boyu süren emekleriniz için teşekkür etmek amacıyla bu geceyi tertipledik. Bizler hepinize teşekkür ediyoruz. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehit edilmiş ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah tan rahmet diliyorum. Sizlere ve hayatta olan bütün meslektaşlarıma sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum.”

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com