Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 2 Ocak 2024 614 Görüntüleme

BASKİL BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ÖZEN: BASKİL’E DEĞER KATACAK PROJELERİMİZ İLE HİZMET EDECEĞİZ

AK Parti Baskil Belediye Başkan aday adayı Ahmet Özden Özen, Medyabir Ajansı ziyaret etti.  Seçim çalışmaları ve gündeme ilişkin değerlendirmeler yapılan ziyarette Yerel yayın Birliği Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Bilge ile görüş alış verişinde bulunan Aday Adayı Özen, Baskil ilçesine dair projelerini anlattı.

Daha önce Baskil Halk Eğitim Müdürü olarak görev yapan Özen, Baskil İlçesi’nin çözüm bekleyen bir çok sorunu olduğunu dile getirerek:

” Medyabir Ajans ve yönetim kurulu üyeleri bizleri misafir ettiler. Kendilerine nezaketleri için teşekkür ederiz. Uzun yıllar Baskil Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Elazığ Belediyesi Kültür Müdürü olarak görev yaptım. Bu anlamda belediyecilik konusunda yeterli bilgi ve donanıma sahibim.

Baskil İlçemizin sorunlarını, sıkıntılarını , taleplerini takip ettim. İlçemizin kendine has dinamikleri var. Tarım alanında gelişmiş ve geliştirilmeye muhtaç alanlara sahip. Baskil İlçesi Elazığ’ın ve hatta Türkiye’nin en önemli kayısı üretim yerlerinden biridir. Ekonomik getiri alanında katma değeri çok olan bu ürünümüz ne yazık ki hak ettiği yerde değil. Kayısı üretimi ve pazardaki yerinin genişletilmesi ile ilgili önemli projelerimiz var. İnşallah adaylık sürecimiz başlarsa bunları halkımıza sunacağız.

Baskil’i tarımdan ibaret bir ilçe olarak görmüyoruz. Turizm alanında da cazibe merkezi olmaya aday yerlerden birisidir. Kanyonlarımız, tarihi mekanlarımız, inanç turizmine katkıda bulunacak tarihi türbe ve mezarlarımız var. Bunlar büyük bir tarihi ve kültürel zenginliğimizin göstergesidir.  Baskil’in bu geri planda kalmış hazinelerini ülkemize ve hatta dünyaya tanıtmamız gerekiyor. Baskil’e hizmet etmek için geleceğiz. Görev Belediyeciliği anlayışı ile Baskil’i kalkındıracak ve hakettiği yere gelmesini sağlayacağız.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com