Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 4 Ocak 2024 586 Görüntüleme

ATATÜRK’E VE ŞEHİT FETHİ SEKİN’E HAKARET İÇERİKLİ VİDEO PAYLAŞAN ŞAHIS TUTUKLANDI

 Sosyal medya hesabı üzerinden Mustafa Kemal Atatürk’e ve Elazığlı Şehit Polis Memuru Fethi Sekin’e hakaret içerikli bir video paylaşan şahıs tutuklandı. Hakaret içerikli videoya Elazığlılar başta olmak üzere bütün Türkiye’den tepki yağdı. Elazığ Valiliği tarafından yapılan çalışma sonucu şahsın adresinin Osmaniye olduğu öğrenildi ve konu Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğüne iletildi. Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şahıs gözaltına alınarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Elazığ Valiliği tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Sosyal Medyada Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ile Elazığlı Şehit Polis Memuru Fethi Sekin’e hakaret içerikli bir videonun paylaşıldığı, video içeriğinde bir mezar taşı üzerinde uygunsuz hareketler olduğu tespit edilmiştir.  Yapılan araştırmada video paylaşımındaki şahsın adresinin Kadirli/Osmaniye olduğu görülmüştür. Konu Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğüne iletilmiş, şahıs yakalanarak gözaltına alınmış olup sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır. Video paylaşımındaki mezarın Şehit Polis Memuru Fethi Sekin’in mezarı ile bir ilgisi bulunmamaktadır” ifadeleri yer aldı.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com