Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 4 Ocak 2024 409 Görüntüleme

Milletvekili Keleş, Karayolları ve DSİ Bölge Müdürleri ile Bir araya Geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Karayolları ve DSİ bölge müdürleri ile bir araya gelerek, ilde yürütülen projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Milletvekili Erol Keleş, partisinin il yönetimi ile birlikte kurum ziyaretlerinde bulundu. Milletvekili  Keleş’in, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Burcu Tüver  ile birlikte ilk ziyareti Karayolları 8. Bölge Müdürlüğüne oldu. Bölge Müdürü Yusuf Güneş ile bir araya gelen Milletvekili Keleş, yürütülen projeler ile ilgili bilgiler aldı.

Milletvekili Keleş, daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte DSİ 9. Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti. Bölge Müdürü Sebahattin Şamcı ile bir araya gelen Prof. Dr. Keleş, Elazığ’daki çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com