Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 6 Ocak 2024 221 Görüntüleme

İYİ PARTİ’DE GENÇLİK KOLLARI YENİDEN YAPILANDIRILDI

 

İYİ Parti Elazığ İl Başkanlığında Gençlik Kolları Üyelik ve Rozet Takma programı düzenlendi. Programda İl Başkanı Habip Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Akif Sıtkı Esen, Divan Kurulu ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. İl Başkanı Habip Yaşar yaptığı açıklamada “Bugün yeni Gençlik Kolları Başkanımızın atamasını ve yeni üye olan gençlerimizle tanışma toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Gençlik Kolları Başkanı olarak Tolga Barlaser kardeşimiz görevine başladı. Güzel bir ekip oluşturdu. Yeni üyelerimiz bugün aramıza katıldı. Hep beraber başarılı çalışmalar yapacağımıza yürekten inanıyorum. İYİ Parti gençlerimizin ve kadınlarımızın söz sahibi olduğu, her kademede görev alabildiği bir siyasi organizasyon. Ülkemizin en önemli meselelerin başında kadınlarımızın ve gençlerimizin yaşadığı sıkıntılar vardır. Kadınlarımız toplumdan koparılmak istenirken, şiddete maruz kalırken, gençlerimiz ise her geçen gün gelecekten ümidini kesiyor. Başka arayışlar içerisinde ülkeden gitmek istiyor. Mülakat sistemi içerisinde hakkı yeniyor. Adalet arıyor gençlerimiz. O yüzden Türk gençliğine ve Türk kadınına siyasi sahada daha fazla alan açmak durumundayız. Kendilerini ifade edebilmeli, hak arayışını siyaset zemininde gerçekleştirme olanağı sağlanmalıdır.
Kadın Politikaları Başkanımız Gülsema Karakoçan hanımefendi ve Gençlik Kolları Başkanımız Tolga Barlaser kardeşimizle tüm bu sorunları gündeme taşımaya, çözüm üretmeye kararlıyız. Kadınlarımızı ve gençlerimizi daha özgür daha mutlu ve daha ümitli kılmak için mücadele vereceğiz. Bu mücadelede bizlere destek olmak isteyen herkesi partimize bekliyoruz. Kapımız sonuna kadar açıktır. Etkin, kararlı ve samimi siyaset anlayışımız milletimizin güvenini kazanıyor.
Bu vesileyle yeni Gençlik Kolları Başkanımıza, yeni üyelerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Hayırlı ve başarılı çalışmalar diliyorum.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com