Ana Sayfa GÜNDEM 28 Ocak 2024 495 Görüntüleme

ELAZIĞLI HEMŞEHRİMİZ HASAN BAYKARA DÜZENLENEN ÖDÜL TÖRENİNİ ÇİFT ÖDÜLLE TAÇLANDIRDI

Elazığlı hemşehrimiz Hasan Baykara, Doubletree by Hilton İstanbul hotelde Kuzey Medya öncülüğünde gerçekleştirilen “ İnternational Performans ve Proje Ödülleri” töreninde çift ödül alarak geceyi taçlandırdı. Düzenlenen ödül töreninde “Yılın En İyi Yapımcısı ve Organizatör” ödülünü alan Baykara,  başarılarına başarı katmaya devam ediyor.

Yusuf Kırmızıgül‘e ait A1 müzik yapım etiketi ile birlikte çalışan Hasan Baykara, Mahsun Kırmızıgül ve A1 müzik yapım adına düzenlenen “Yılın En Başarılı Sanatçı” ödülünü de Mahsun Kırmızıgül adına aldı.

Kırmızıgül, Bakü’de konserde olması sebebiyle geceye katılım sağlayamadı. Bu nedenle ödülü vekaleten Hasan Baykara alarak geceyi çift ödülle taçlandırdı.

“Yılın En İyi Yapımcısı ve Organizatörü”  ödülünü alan Hasan Bayrakara, HARPUTTİMES Haber sitesine  yaptığı özel  açıklamada:

“Düzenlenen gecede en önemli duygularımdan biride bir baba olarak 7 yaşımdaki oğlumun yanımda olması ve başarılı anlarıma şahitlik etmesiydi.  Bu başarılı anlarımda bana eşlik  eden çocuğumun benim yerime ödül alması çok güzel duygular yaşamama neden oldu. Bizler alanımızda başarılı çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz. ”  ifadelerine yer verdi.

Geceye birçok ünlü sanatçı ve iş insanı katılım sağlarken, gecenin sunuculuğunu ünlü magazin duayeni Tayyar Işıksaçan ve Dilara Zengin üstlendi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com