Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 4 Şubat 2024 610 Görüntüleme

İŞ ADAMI HALUK SERTKAYA YENİDEN REFAH PARTİSİ’NE KATILDI

 

 

Elazığ’mızın değerli iş adamlarından Haluk Sertkaya, Yeniden Refah Partisi’ne katıldı. İşadamı Sertkaya’nın rozetini Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş taktı.
Yeniden Refah Partisi’ne katılımlar bugün de devam etti. Elazığ’da bir çok yatırımı bulunan değerli işadamlarından Haluk Sertkaya
Yeniden Refah Partisi’ne katıldı.
Haluk Sertkaya’nın parti rozetini Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş taktı.
İş adamı Haluk Sertkaya, üyelik formunu da doldurarak resmen Yeniden Refah Partisi’ne katılmış oldu.
Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, İşadamı Haluk Sertkaya’nın katılımıyla ilgili yaptığı değerlendirmede partilerine her geçen gün katılımların arttığına dikkat çekerek,” Yeniden Refah Partisi’ne katılımlar yerel seçim süreciyle birlikte artarak devam etmektedir. Her gün yeni katılımlar ile partimiz daha büyüyor, daha da güçleniyor. Bugün de partimize şehrimizin yetiştirdiği çok kıymetli iş adamımız Haluk Sertkaya katılım gösterdi. Değerli iş adamımızın şehrimize yatırımlarını ve insanımıza sağladığı istihdam imkanlarını tüm halkımız yakinen bilmektedir. Kendilerinin partimize katılımlarından büyük mutluluk duyduk. Partimize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Önümüzdeki süreçte partimize yeni katılımlar olmaya devam edecek. Yeniden Refah Partisi, kadrolarıyla ve hizmetleriyle Elazığ’a damga vuracaktır.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com