Ana Sayfa Uncategorized 5 Şubat 2024 410 Görüntüleme

BAŞKAN BAL: “TÜM İSLAM ALEMİNİN MİRAÇ GECESİNİ TEBRİK EDİYORUM”

MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Bal mesajında;

“Miraç; merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin dualarının kabulünün umulduğu mübarek bir gecedir.

Miraç, en sıkıntıya düştüğümüz zamanda dahi bir çıkış yolunun olabileceğini ve Yüce Allah’ın yardımını esirgemeyeceğini gösteren müstesna zaman dilimlerinden biridir. Rabbim bizleri böyle gecelerin kıymetini bilenlerden eylesin.

​Bugün bizlere düşen; Miraç’ın ruhu, manası, hikmeti, hakikati ve evrensel mesajları üzerinde yeniden tefekkür etmektir. Birer izzet ve ikram fırsatı olarak bu gün ve gecelerden gerekli dersleri almak, hayatımızı bu manevi fırsatlar üzerinde yoğunlaşarak beslemektir.

Aynı zamanda geçen yıl yaşamış olduğumuz Kahramanmaraş depreminin sene-i devriyesindeyiz. Bu mübarek gecenin de hürmetine yitirdiğimiz tüm canlarımıza bir kez daha yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır; yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum. Müslümanlar için ilahi rahmet ve lütuflarla dolu bu mübarek gecede Yüce Allah’a duamız bir daha böyle acıları ülkemize, milletimize, devletimize ve insanlığa yaşatmamasıdır.

Ayrıca Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa’nın bir an önce özgürlüğüne kavuşarak Filistinli Müslüman kardeşlerimizin içinde bulundukları zorlu süreçten bir an evvel kurtulmalarını ve feraha ermelerini Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşünceler Elazığlı hemşerilerimizin, ülkemizin ve tüm İslam âleminin Miraç Gecesi’ni tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com