Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 5 Şubat 2024 277 Görüntüleme

EBUBEKİR IRMAK YRP SİVRİCE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN RESMİ BAŞVURUSUNU YAPTI

Ebubekir Irmak resmi başvurusunu yaptı
Ebubekir Irmak Yeniden Refah Partisi il binasında düzenlenen törenle, Sivrice Belediye Başkanlığı için resmi başvurusunu yaptı.
31 Mart seçimleri yaklaşırken Yeniden Refah Partisi, tüm Türkiye’de olduğu gibi Elazığ’da da en yoğun mesai yapılan partilerin başında geliyor. Daha önce partinin Elazığ Belediye Başkan adayı karşılama töreninde ismi açıklanan Ebubekir Irmak, bugün il binasında coşkulu bir kalabalık ile gerçekleştirilen törende Sivrice’den Yeniden Refah Partisi’nin belediye başkan adayı oldu.
Milli Görüş’ün Sancağını Sivrice’ye Dikeceğiz
Yeniden Refah Partisi İl Binası’nda düzenlenen törende İl Başkanı Ömer Ateş, Irmak’ın başvurusunu kabul ederek parti rozetini Ebubekir Irmak’a taktı. Irmak’ın adaylığından memnuniyetini dile getiren Ateş, ‘’Belirlediğimiz tüm adaylarımız ilimizde, ilçelerimizde ve beldelerimizde milli görüşün sancağını belediyelere dikecekler. Sivrice adayımız Ebubekir Irmak’ın başvurusunu aldık. İnşallah kendisi de Milli Görüş’ün sancağını Sivrice’ye dikecek ve ahlaklı belediyeciliği Sivrice’ye getirecek. Adaylığının hayırlı olmasını ve hayırlı hizmetler yapmasını diliyorum’’ dedi.
Ebubekir Irmak’ta yaptığı açıklamada geçmiş dönemde Sivrice için gerçekleştirdiği projeleri ve yeni dönemde Sivrice için yapacağı mücadeleye değinerek şu ifadelere yer verdi;
‘’2014-2019 yılları arasında, gece gündüz ayrımı yapmadan doğduğumuz ve büyüdüğümüz topraklara vefa borcumuzu hizmetle ve yatırımla ödemeye çalıştım.
Vatandaşlarımızdan gelen talepleri yerine getirmek için canla başla mücadele ettim. Başta ilçemize kazandırmış olduğum belediye hizmet binası olmak üzere birçok projeyi hayata geçirdim. Alt yapıdan kanalizasyona, su arıtma tesisinden, üst yapı çalışmalarına kadar, Sivrice’mizde önemli işler yaptık. Araç ve makine parkurumuzu geliştirip, geleceğe dönük yüzüyle, çocuklarımız için parklar ve oyun alanları yaptık. İlçemizde düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz festivaller ile yıllık 20 binin üzerinde yerli ve yabancı turisti ağırladık.
Haklı olanın, güçlü olacağı bir Sivrice arzuluyoruz
Belediyecilik uzun soluklu bir hizmet yoludur. Bu yolda geçmişte yaptıklarımızın, gelecekte yapacaklarımıza ışık olacağından vatandaşlarımızın hiç şüphesi olmasın.
Dün olduğu gibi bugünde kapısı her zaman ve herkese açık, tamamen şeffaf bir yönetim anlayışını yaşatacağız. İlçe halkının menfaatlerini her zaman ön planda tutacağımız, hem ilçemize hem de insanımıza faydası olacak birçok yeni projeyle ‘’Milli Görüş Belediyeciliği’ni’’ harmanlayacağız.
Tecrübelerimizi, Türkiye’ye belediyeciliği öğreten Milli Görüş anlayışıyla birleştirip 5 yıldır hizmete susamış Sivrice’mizi yeniden ayağa kaldıracağız. Belediyecilikte örnek ilçe olarak Türkiye’de model haline geleceğiz.’’

Ebubekir Irmak Kimdir?
1971 yılında Elazığ Sivrice’de doğdu. Ebubekir Irmak ilk, orta ve lise öğrenimi Sivrice’de tamamladı. Kontrol Sistemleri Yüksekokulu’nu 1999 yılında bitirdi, 2001 yılında ABD’de İngilizce dil eğitimini tamamladı.30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Elazığ Sivrice Belediye Başkanı seçildi. Ebubekir Irmak, evli ve iki çocuk babasıdır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com