Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 13 Şubat 2024 490 Görüntüleme

BAŞKAN ADAYI AKIN KAPALI ÇARŞIDA:“ÇOK ÜZÜLDÜM BÖYLE BİR TABLO OLMAZ”

Çarşı Esnafı Abdullah Akın’a dert yandı!
AKIN; “ÇOK ÜZÜLDÜM BÖYLE BİR TABLO OLMAZ”

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi…
Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Akın seçim ziyaretleri kapsamında Kapalı Çarşı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndaydı. Esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Akın, Elazığ için hazırladığı 40 stratejik 10 tamamlayıcı projeleri hakkında vatandaşlara bilgi verdi.
Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın Elazığ’ı karış karış dolaşıp her vatandaşa dokunuyor. Kapalı Çarşı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nı ziyaret eden Akın vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşırken her vatandaşın derdini dinleyip Elazığ için Elazığlılar için hazırladığı projeleri anlatıp destek istiyor.

“ÇOK ÜZÜLDÜM BÖYLE BİR TABLO OLMAZ”

Kapalı Çarşı esnafının sorunlarını dinleyen Akın sorunları tek tek not alarak; Şehrin en işlek noktası tarihi bir çarşı bomboş. Şehir merkezinde kentsel dönüşüm yapılmadı nüfus dağlara dağıldı. Çarşımız merkezimiz boş kaldı. Bu çarşıya bakıyorum çöpleri bile toplanmıyor. Temizliği yok sularına müdahale edilmiyor. Sorunları bizzat gördüm burada öğrendim. Çok üzüldüm böyle bir tablo olmaz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com