Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 13 Şubat 2024 389 Görüntüleme

YENİDEN REFAH PARTİSİ ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SEPTİOĞLU:  “İNŞALLAH ADIM ADIM ZAFERE ULAŞACAĞIZ”

YENİDEN REFAH PARTİSİ ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SEPTİOĞLU:  “İNŞALLAH ADIM ADIM ZAFERE ULAŞACAĞIZ”

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine doğru Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, ziyaretlerini yoğun bir tempoda sürdürüyor. Ziyaretlerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Septioğlu, zafere ulaşacaklarını kaydetti.

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı, 23. ve 24. Dönem Elazığ Milletvekili Faruk Septioğlu seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Çalışmaları kapsamında bugün Gazi Caddesi ve Vali Fahribey Caddesi esnafını ziyaret eden Başkan Adayı Septioğlu, esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi karşısında adeta adım atmakta zorlandı. Vatandaşların ve esnafların yoğun teveccühleri ile karşılaşan Başkan Adayı Septioğlu yeni dönemde Elazığ’a kazandırılacaklarını paylaştı.

“Çıkmış olduğumuz bu değerli yolculukta tam destekleriyle yanımızda yer alan kıymetli hemşerilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum” diyen Başkan Adayı Septioğlu, “Hemşerilerimizin muazzam ilgisiyle karşı karşıyayız. Destek ve teveccühleriyle hep yanımızda olan değerli hemşerilerimizle birlikte yürüdüğümüz bu yolculukta inşallah adım adım zafere ulaşacağız. İnşallah yeni dönemde şehrimizin sahip olduğu gücü harekete geçirerek şehrimizin gelişimine çok önemli değerler kazandıracağız.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com