Ana Sayfa Uncategorized 14 Şubat 2024 541 Görüntüleme

CHP VEKİLİ EROL: HOCAM MURAT AYGEN ÜLKÜCÜ CAMİA İÇİN ÖNEMLİ BİRİSİ

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Coşkun Çağlar Duran MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Seçim çalışmaları çerçevesinde ziyaretlerine devam eden CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol CHP’li heyetle birlikte MHP seçim koordinasyon merkezine ziyarette bulundu.Ziyareti sırasında Erol’a CHP Belediye başkan Adayı Coşkun Çağlar Duran, CHP Elazığ İl BaşkanıOnur Özkan da eşlik etti. MHP Seçim Koordinasyon merkezinde gerçekleşen ziyarette MHP Adayı Doç Dr. Murat Aygen’in yanısıra MHP Eski Elazığ Belediye Başkanı Behçet Susmaz da hazır bulundu. Oldukça sıcak geçen görüşmenin ardından değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Erol, siyasette nezaket dilinin önemine vurgu yaptı.

 

EROL: SİYASETTE DEĞİŞKEN YERLERDE SİYASET YAPANLAR DEĞİL, KENDİ İDEOLOJİSİNİ YAŞATARAK HİZMET ANLAYIŞINA SAHİP OLUNMASINI ANLAMLI BULUYORUM.

Partilerden çıkacak adayın değişkenlik göstermeden kendi değer yargıları ve ideolojileri doğrultusunda partilerinde hizmet vermelerinin önemine değindi. Erol açıklamasına şu ifadelere yer verdi.

‘’31 Mart yerel seçimler öncesi aday siyasi partilerimizi ziyaret ediyoruz. Bu gün de MHP adayımız Doç. Dr. Murat Aygen hocamızı ziyaret ettik. Ben başarılar diliyorum. Bu bir seçim. Sonuçta insanlarımız sandığa gidip tercihte bulunacaklar. Sevindirici olan şu ki Elazığ’da tüm siyasi partilerin kendi siyasete bakış açısı, belediyeciliğe bakış açısı arasında en uygun ve Elazığ’a hizmet endeksli adayları tercih ederek hizmet endeksli bir seçim yarışındalar. Ve bundan da biz son derece memnunuz. Biz de elimizden geldiği kadar bu sürece destek vereceğiz. Adaylarımızla diğer partilerin ne yaptıklarını değil, ne yapacağımızı anlatacağız. Elazığ hepimizin ortak sevdası. Bu şehir için geçmişten bu güne kadar hizmet etmiş birçok belediye başkanlarımız, siyasetçilerimiz, il başkanlarımız ve milletvekilimiz var. Başta ‘Behçet Susmaz’ olmak üzere emeği geçen tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ederiz.’’

MURAT AYGEN ÜLKÜCÜ CAMIA IÇIN ÖNEMLI BIRISI

Bu şehir hepimizin ortak değeri. 31 Mart yerel seçim sonuçları inşallah şehrimiz için hayırlısı olan neyse, hangi aday arkadaşımızın adaylığı ile ilgili hayırlı olan neyse onu diliyorum.  Elazığ’da yaşayan tüm siyasi partilerin devlet, vatan gibi ortak değerleri var. Yerel seçimde de bütün partilerimizdeki aday arkadaşlarımız kendi hizmet anlayışları ve yapacakları hizmetlerle ilgili söylemlerle bir yarış içindeler. Bu da bizim için son derece sevindirici. Ben burada şimdiden MHP Belediye Başkan Adayı Hocam Murat Aygen’e başarılar dilerim. Hocam ülkücü camia için önemli birisi. Hem akademik kariyeri ile hem de sizin camianızdan bu güne kadar tarihini geleneklerini yaşamış ve gelmiş birisi olarak gelmesi de önemli. Siyasette değişken yerlerde siyaset yapanlar değil, kendi ideolojisini, inançlarını, değerlerini yaşatarak vatana hizmet etmek isteyenlerin o partide görev almalarını çok anlamlı buluyorum. Hocama başarılar diliyorum.

 

MHP ADAYI AYGEN: KENDİNİ DEĞİL KENTİNİ ÖNE ÇIKARAN BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA ÇALIŞACAĞIZ

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Murat Aygen de Gürsel Erol ve CHP heyetine teşekkür ederek şunları söyledi. ‘’ 31 Mart süreci başladı. Tabi bu demokratik bir yarış. Önemli olan burada kentle alakalı hizmetler sunmak. Burada kendini değil, kentini öne çıkaran bir belediyecilik anlayışında olmak. Yani ranta değil kente dayalı bir belediyecilik. Biz daha önce gezdiğimiz yerlerde gururla duyuyoruz. Eski belediye başkanımız Behçet Susmaz Bey bizim rol modelimiz. Çok büyük hizmetler yapmış. Dürüst, şeffafhesap verebilir, denetlene bilir bir belediyecilik. Biz de bunu yaparken Elazığ’ı marka şehire dönüştürmek için ortaya koyacağımız strateji  tüm şehir sakinlerinin kabulleneceği bir marka şehir olma gayretimiz var.’’ Dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com