Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, Uncategorized 14 Şubat 2024 1388 Görüntüleme

SEÇİMLERDE SÜRPRİZ ÇIKIŞ, BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’NDEN GELDİ….İŞTE ADAYLAR…

31 Mart Yerel Seçimlerine 1,5 ay gibi bir süre kalmışken partilerin belde ve ilçe belediye başkan adayları da belli olmaya başladı. Bu konuda en sürpriz çıkış Büyük Birlik Parti’sinden geldi. Partinin Yazıkonak, Kovancılar ve Bükardi adayları belli olurken, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek bir basın toplantısı ile adayların kamuoyuna tanıtılacağı öğrenildi.

 

YAZIKONAK BELEDİYE BAŞKANI HATİF Çadırcı, BBP ADAYI OLDU

Halihazırda Yazıkonak’ta belediye başkanlığı görevini yürüten ve Yazıkonak Halkı tarafından büyük takdir gören Hatif Çadırcı AK Parti’den İstifa ederek Büyük Birlik Partisi’nden Yazıkonak Belediye Başkan Adayı oldu. Hatif Çadırcı’nın adaylığı Yazıkonaklılar tarafından memnuniyetle karşılandı.

BBP’NİN KOVANCILAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI VAHAP GÖK OLDU

Büyük Birlik Partisi’nden önemli bir aday açıklaması da Kovancılar İlçesi’nden geldi. AK Parti Kovancılar İlçe Başkanı ve Yerel Seçimlerde Belediye başkan adaylığını açıklayan Vahap Gök aldığı bir kararla partisinden istifa ederek Büyük Birlik Partisi’ne geçti. Gök BBP’nin Kovancılar adayı olarak seçim yarışına devam edecek.

BÜKARDİ ADAYI YUSUF ARARAT OLDU

Büyük Birlik Partisi’ne katılımların önümüzdeki günlerde de artacağı kaydedilirken, Bükardi Beldesinde AK Parti Aday Adayı olarak adı geçen Yusuf Ararat’ın da BBP den Bükardi Belediye başkan Adayı olduğu öğrenildi.

BBP İL BAŞKANI ÖMER ERTAN : PARTİMİZ HER GEÇEN GÜN DAHA DA BÜYÜYEREK GÜÇ KAZANIYOR

Büyük Birlik partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan da partilerine katılımın artacağını ve Büyük Birlik Partisi’nin büyümeye ve güçlenmeye devam edeceğini söyledi. Açıklanan Belediye Başkan Adayları ile seçim yarışına start verdiklerini belirten Ertan, şunları söyledi: ”Yerel seçimlere Büyük Birlik Partisi olarak her geçen gün artan bir güçle giriyoruz. Adaylarımız netleştikçe kamuoyu ile paylaşacağız. Yazıkonak, Kovancılar ve Bükardi Belediye başkan adaylarımız kesinleşti. Adaylarımızın her biri seçim bölgelerinde sevilen, önemli projeleri ile halka hizmet anlayışı ile çalışacak adaylar. Bu seçimlerde adaylarımızın büyük başarılar elde edeceğine inanıyorum. Partimiz ve il teşkilatı olarak büyümeye devam ediyoruz. Önümüzdeki günlerde partimize katılımlar olacak.Ve inşallah kamuoyu ile paylaşacağız..”

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

HAYDİ KADINLAR MATİNEYE!

HAYDİ KADINLAR MATİNEYE!

Tema Tasarım | Osgaka.com