Ana Sayfa Uncategorized 14 Şubat 2024 577 Görüntüleme

İYİ PARTİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI AYVAZ: HALKIMIZDAN DESTEK BEKLİYORUM

İYİ Parti Elazığ Belediye Meclis Üyesi Adayı Deniz Ulaş Ayvaz, adaylığının kesinleşmesi sonrası seçim çalışmalarına başladı. Siyasetin en genç yüzü olarak sahalara çıkan Ayvaz, yepyeni ve şehrin gelişimine destek olacak projeler yapmak istediklerini söyledi.

Genç bir iletişimci olan Deniz Ulaş Ayvaz, şehirde ulaşım konusunda yaşanan sıkıntıların giderilmesi için belediye meclis üyesi seçildiğinde çalışmalar yapacağını kaydetti. Siyasilerin hep aynı vaatlerle, blindik sözlerle konuştuğunu artık daha halkçı, daha vatandaşı anlayacak bir siyasi dille hizmet edilmesi gerektiğini söyledi.

YANLIŞIN KARŞISINDA, DOĞRUNUN YANINDA OLACAĞIM

Ayvaz çalışmalarına dair şu değerlendirmelerde bulundu:

” Sİyaset makam devşirme değil, hizmet etme sanatıdır. Hizmet makamı zaten getirir. önemli olan bulunduğun yere gelebilmek değil, doğru ve temiz işlerle orada kalabilmektir. Ben de Elazığ’ın en genç siyasi yüzü olarak siyasetten önce hizmet üretmek için bu yola çıktım. Hizmetin yolu siyasetten geçiyor..idealist bir insanım. Bunun yanında şehrin sorunlarını gören hatta bir kısmını birebir yaşamış birisiyim. İnşallah Belediye Meclis Üyesi olduğumda belediyenin hizmetlerini aksaksız yapması için üzerime düşen misyonu tam anlamıyla yerine getireceğim. Yanlışlıkların karşısında, doğru işlerin yanında olacağım.

Hemen herkesin yaşadığı ulaşım sıkıntısı var bu şehirde. Özellikle yeni kurulan mahallelerimizde ve şehrin uç noktalarında düzenli otobüs seferleri konusunda sıkıntı yaşıyor vatandaşlar. Göreve gelir gelmez ilk iş olarak bu konuyu gündeme getirecek ve çözümü için çalışacağım.

KADIN, GENÇ VE ENGELLİLER İÇİN POZİTİF AYRIM YAPACAĞIZ

Elazığ kültürel ve tarihi yapısı ile çok zengin bir şehir. İnsanlarımız çok sıcak, samimi.Ve hepimiz de biliyoruz ki bu şehir gerçekten hakettiği hizmeti bekliyor. Özellikle kadınlar, gençler ve engelliler için pozitif ayrımcılık yapacak, onların kamusal alandaki refah düzeylerinin artması için çaba göstereceğim.

Seçim bir yarış Ben bu girdiğim yarışta halkımızdan destek bekliyorum. Yapacak çok şey var bu şehirde.Ben de kendi payıma belediye meclis üyesi olarak, görev adlettiğim tüm hizmetleri gerçekleştirmek için destek bekliyorum.”

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com