Ana Sayfa GÜNDEM 16 Şubat 2024 527 Görüntüleme

BAŞKAN ÖZDOĞAN RAMAZAN AYI ALIŞVERİŞLERİNİN YEREL ESNAFTAN YAPILMASI İÇİN ÇAĞRIDA BULUNDU

Kovancılar Kahveciler ve Kıraathaneciler Oda Başkanı Ahmet Özdoğan Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte  vatandaşların yapacakları alışverişleri yerel esnaftan yapması için çağrıda bulundu.

Ramazan ayı nedeniyle iş insanlarının zekat ve yardım alışverişlerini yerel esnaflardan yaparak ekonomik sıkıntılardan olumsuz etkilenen esnaflara destek olabileceklerini vurguladı.

Başkan Özdoğan yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Mübarek ramazan ayı yaklaşıyor. İş sahibi iş adamlarından, vatandaşlarımızdan yapacakları hayırlar ve zekatlar için  hazırlıklar yaparken gıda kolilerini, alışverişlerini küçük esnaflarımızdan yapılmasını , küçük esnaflarımızın ayakta kalabilmesi için bir destekte sizlerin vermesini bekliyoruz.

Ramazan ayı paylaşım ayıdır bölünme ayı değildir . Ramazan bereketini zor günler yaşayan esnaflarımız ile paylaşalım. Kiminin duası kiminin hayri ile hayırlarımızı yapalım. Sabahın ilk ışıkları ile dükkanı açıp sahura kadar hizmet veren, ülkemizin ekonomisinin en önemli bölümünü oluşturan küçük esnaflarımıza toplumun tüm kesiminin sahip çıkması gerekmektedir.

Alışverişimizi yerel esnaflarımızdan yapalım. “ dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZA SESLENİYORUZ!

Aylar önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından EYT konusunda verdiği sözün henüz tutulmadığını ve esnafların mağduriyetinin bir an önce giderilmesi gerektiğini belirten Başkan Özdoğan:

“Bu süreçte Sayın Cumhurbaşkanımız yerel esnafın mağduriyetini gidermek üzere EYT konusunda gün sayısının 9 binden 7 bin 200’e  düşürme sözü vermişti. Esnaflarımız da bir an önce bunun yasalaşmasını ve bu mağduriyetin giderilmesi istiyor. Sayın Cumhurbaşkanımızdan ayrıca esnaflarımıza faizsiz bir kredi verilmesi konusunda esnaflarımızın Sayın Cumhurbaşkanımızdan talebi bulunmaktadır. Sayın Cumhurbaşkanımız inşallah bu Ramazan Ayına girmeden küçük esnaflarımızın talebi olan faizsiz kredi talebini yerine getirir. Şimdiden hayırlı ve bereketli bir Ramazan ayı geçirilmesini temenni ederek Ramazan Ayının  ülkemize,  ilçemize,  esnaflarımıza ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com