Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 22 Şubat 2024 879 Görüntüleme

DEVA PARTİSİ SEÇİMLERDE ADAYLARI İLE FARK YARATTI

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanlığı düzenlenen bir basın toplantısı ile 31 Mart Yerel Seçimlerinde Belediye Başkan Adayları’nı tanıttı. Diğer partilerde tamamen erkek adayların gözlemlendiği seçim yarışında 2 ilçeden kadın aday gösteren DEVA Partisi bu adımla seçimlerde farkı bir rüzgar estirecek…

Parti il başkanlığı binasında gerçekleşen tanıtım programına DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı H. İbrahim Çanakçı, İl Başkanı Av. Mehmet Kangal, il teşkilatı ve vatandaşlar katıldı.

KANGAL: DEVA PARTİSİ TEMİZ,ŞEFFAF VE HESAP VEREBİLİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE SEÇİMLERE EN HAZIR PARTİDİR

Aday tanıtım toplantısında, seçimlere parti olarak iddialı bir şekilde gireceklerini ifade eden İl Başkanı Mehmet Kangal , DEVA Partisi’nin genç bir parti olmasına rağmen dinamik kadroları ile Türkiye”de seçimlere en hazır partilerden biri olduğunu söyledi. Elazığ adayları Recep Ceylan’ın inşaat ve kentsel dönüşüm alanında uzman olduğunu ve şehrin başta kentsel dönüşüm olmak üzere tüm aktyapı ve üsryapı sorunlarını çözecek projeleri olduğunı vurgulayan Kangal şunları söyledi:

”DEVA Partisi olarak, Türkiye’nin her yerinde kendi adaylarımızla, kendi logomuzla seçimlere gireceğiz. İddialıyız. En temel hedefimiz mümkün olduğunca fazla belediye başkanlığı ve meclis üyeliğini elde ederek, Tüm ülkemizi DEVA Belediyeciliğini tanıtmak olacak. Temiz, şeffaf ve dürüst bir yönetim anlayışı ve hesap verilebilir bir belediyecilik anlayışı. Kaynakların belirli çıkar guruplarıyla rantçılık değil, vatandaşa hizmet odaklı kullanılacağı bir belediyecilik anlayışı ile yola çıktık. Halkımızın da seçimde göstereceği teveccühle halkımızın da

ÇANAKÇI:”İLK DEFA BİZ BU SEÇİMDE BİR ETİK KURALLAR BİLDİRGESİ HAZIRLADIK.”

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Çanakçı, genel seçimlere de donanımlı şekilde hazırlandıklarını belirterek, yerel seçimlere de aynı şekilde hazırlandıklarını kaydetti.

Çanakçı: “Biz genel seçimlere de en iyi, en donanımlı hazırlanan partiydik, yerel seçimlere de aynı şekilde hazırlanan bir partiyiz. Türkiye’de yerel seçimlerin neredeyse 100 yıla yaklaşan bir geçmişi var bugüne kadar hiçbir parti etik kurallar bildirgesini ortaya koyamadı. İlk defa biz bu seçimde bir etik kurallar bildirgesi hazırladık. Ve adaylarımız bunun altına imzasını attı.” Dedi.

CEYLAN: ELAZIĞ’A DEVA OLMAYA GELİYORUZ

İş İnsanı Recep Ceylan, partililerin coşkulu alkışları arasında Elazığ Belediye Başkan Adayı olarak ilan edildi. Büyük bir heyecanla seçim çalışmalarına başladıklarını ifade eden Ceylan:”Seçim makam değil hizmet yarışına girmektir. Bu gün DEVA Partisi gibi genç ve dinamik kadrolara sahip bir partinin Belediye Başkan adayı olarak yola çıktık. Birbirinden değerli, alanında uzman ekip arkadaşlarımızla Elazığ’ı hak ettiği refah düzeyinde, daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışacağız. İş yapıyor görünmeyeceğiz. Şehrimizin sosyo ekonomik gelişimi için gerçekten çok büyük projelerle gerçek çalışmalar yapmaya geliyoruz.Halkımız emaneti ehline teslim edecek. Depremlerden aldığı yaraya, ekonomik krizlerden aldığı darbelere, tepeden bakan seçilmiş lerden dolayı çözüm bulamayan sorunlara DEVA olmaya geliyoruz. ” Dedi.

Konuşmaların ardından Elazığ Merkez Belediye Başkan Adayı Recep Ceylan, ilçe belediye başkan adayları ile belediye meclisi ve il genel meclisi üyeleri kamuoyuna tanıtıldı.

İKİ İLÇE’YE KADIN BAŞKAN ADAYI

Elazığ’da parti adayları arasında erkek aday fazlalığı dikkat çekerken, DEVA Partisi Ağın ve maden den iki kadın adayı ile seçim yarışına giriyor.

DEVA Partisi Ağın’dan Çiğdem Akyol, Maden’den ise Güler Üzek oldu.

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com