Ana Sayfa Uncategorized 23 Şubat 2024 275 Görüntüleme

MİLLETVEKİLİ KELEŞ VATANDAŞLARLA TAM MESAİ İLETİŞİMDE….

 

AK Parti Elazığ Milletvekili yoğun çalışma temposuna Elazığ’da vatandaşları ziyaret ederek devam ediyor. Ankara ve Elazığ arasında mekik dokuyan Vekil Keleş Elazığ’daki zamanını vatandaşları dinleyerek, esnafları gezerek geçiriyor.

Yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdüren AK Milletvekili Erol Keleş, adeta Elazığlı vatandaşların dert ortağı oldu. Elazığ’da geçirdiği her anı vatandaşlarla biraraya gelerek değerlendiren Vekil Erol Keleş, sıradan siyasilerin yaptığı gibi selam kelamın çok ötesinde vatandaşları büyük bir samimiyetle dinliyor, istek ve taleplerini tek tek not alarak değerlendiriyor. Alışılmış vekil klişesinin dışına çıkan Milletvekili Keleş’in samimi tavırları vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor.

VATANDAŞLAR DERTLERİNİ EROL KELEŞ’E ANLATIYOR

Çalışmalarına Mustafapaşa Mahallesi Ali Rıza Septioğlu Bulvarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sürdüren Vekil Keleş vatandaşın dertlerine çözüm aradığı bir adres oldu. Kentsel dönüşümle ilgili sıkıntıları olan vatandaşları büyük bir ilgi ile dinleyen Keleş, çözümü için de itina ile notlarını aldı.

Elazığ halkının hasret kaldığı içten tavırları sergileyen Millevekili Erol Keleş vatandaşlar tarafından da takdir edildi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com