Ana Sayfa GÜNDEM, Uncategorized 26 Şubat 2024 205 Görüntüleme

İYİ PARTİ’NİN ELAZIĞ KADROLARI AK PARTİYE GEÇMEYE DEVAM EDİYOR

Ak Parti Elazığ İl Başkanlığı tarafından düzenlenen rozet takma töreni Ahmet Tevfik Ozan Kongre ve Fuar alanında gerçekleştirildi.  Düzenlenen toplantıda partiye yeni katılım sağlayan üyelerin rozetleri takıldı.

700’e yakın yeni üyenin katılım sağladığı rozet takma töreninde partiye yeni katılan üyelerin çoğunluğunun İyi Parti’den olması dikkat çekti.

İyi Parti’de uzun süre görev almış Eski İl Başkanı, İl Başkan Yardımcıları ve birçok kurucu üye Ak Parti’ye geçiş yaptı.

İyi Parti’den Ak Partiye geçiş yapan önemli isimlerin başında  Elâzığ Eski İyi Parti İl Başkanı Mevlüt Or, Gençlik Kollarından Sorumlu Başkan Mehmet Bibal, Teşkilat Başkanı Erhan Kaya, Çevre Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Faruk Kırmızıgül, Kalkınma Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Rahmi Karaoğlan, Kadın Kollarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Rahime Koçer ve Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Kahvecioğlu gibi isimler gelmekte.  Parti teşkilatının kurucu üyeleri ile birlikte bir çok İyi Partili üyede Ak Partiye geçiş yaptı.

Elazığ İyi Parti Eski İl Başkanı Mevlüt Or, törende yapmış olduğu açıklamada geçmişte siyasi hayatında yol yürüdüğü arkadaşları ile birlikte Ak Parti çatısı altında hizmet etmeye geldiklerini belirtti. Or açıklamasının devamında Ak Parti’ye  yalnız gelmediğini bir çok arkadaşı ile birlikte katılım sağladığını vurguladı.

İyi Parti Gençlik Kollarından Sorumlu Eski Başkanı ve aynı zamanda Kurucu Üyesi olan Mehmet Bibal ise İyi Parti’den Ak Parti’ye geçiş nedenlerinin en başında Parti içerisinde ki sorunların genel merkeze iletilmesine rağmen çözüm odaklı bir çalışmanın yapılmadığını, partinin Elazığ’da ki çalışmalarının yetersiz olduğunu, Ak Parti çatısı altında yeniden hizmet için sahada olduklarını dile getirdi.

GELDİK DİYORUM ÇÜNKÜ BU KARDEŞİNİZ YALNIZ GELMEDİ

Rozet Takma Töreninde açıklamalarda bulunan Elazığ İyi Parti Eski İl Başkanı Mevlüt Or, Partiye yol arkadaşları ile birlikte katılım sağladığını ve katılım sağlamalarında ki en büyük etkenin Elazığ Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım olduğunu belirtti. Or açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi;

Bugünü bizim için mutlu bir gün olarak görüyoruz. Mutlu bir gün çünkü, geçmişte birlikte yol yürüdüğümüz arkadaşlarımız ve dostlarımızla birlikte bu ülkeye en güzel hizmetleri yapmış olan Ak Parti çatısı altında şehrimize hizmet etmeye geldik.

Mutlu bir gün çünkü, ülkemizin birliği ve bütünlüğü, devletimizin bekası için mücadele eden dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bu kutlu davasında bizler de bundan sonra bir nefer olarak yer almak için geldik.

Cumhurbaşkanımız, ülkemizi bölmeye çalışan terör örgütlerinin kökünü kazarken biz bir kenarda izleyemezdik.

Cumhurbaşkanımız, bu ülke için gecesini gündüzüne katarken biz bir kenarda oturamazdık.

Bizler Türkiye Yüzyılına destek vermek için, az da olsa bir katkı sağlamak için milletimizin geleceğinin harmanlandığı,çorbada bir tutam da olsa emeğimiz olsun diye geldik.

Geldik diyorum çünkü bu kardeşiniz yalnız gelmedi.

Şu anda bu salonda bulunan, daha öncebirlikte İyi Parti’de siyaset yaptığımız kurucu; İl yönetim kurulu, merkez ilçe başkanı, gençlik kolları başkanı ve kadın kolları yönetimimizle istişare ederek, üye arkadaşlarımız ile birlikte ortak bir karar alarak, salonda bulunan siz kıymetli üyelerimizle ile birlikte Ak Parti’ye geçiyoruz.

Bu süreçte özellikle Ak Parti Elazığ İl Başkanımız Sayın Şerafettin Yıldırım başkanıma çok teşekkür ediyorum.

Bizlerin Ak Parti’ye geçişinin mimarı Sayın Şerafettin Yıldırım olduğunu özellikle ifade etmek istiyorum.

Değerli Başkanımızın önderliğinde bugünden sonra Elazığ’da Ak Parti’nin daha da güçlenmesi için durmayacağız, dinlenmeyeceğiz.“ dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com