Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 1 Mart 2024 152 Görüntüleme

Başkan Adayı Septioğlu: “İlk İşimiz Şehrimizde İsraf ve Şatafatı Bitirmek Olacak”

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmalarını kurum ve esnaf ziyaretleri ile sürdürdü. Septioğlu: “bu şehre hizmet için seferber olacağız. ilk işimiz de şehrimizde israf ve şatafatı bitirmek olacaktır” dedi.

31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nden Elazığ Belediye Başkan Adayı olan Faruk Septioğlu, çalışmalarına ev ziyaretleri ile devam etti.

Daha sonra DSİ Bölge Müdürü Sebahattin Şamcı ve kurum çalışanları ile bir araya gelen Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Gençlik Spor İl Müdürü Abdülsamet Eren ve kurum çalışanlarını ziyaret etti.

Kurum çalışanlarının taleplerini dinleyen Faruk Septioğlu, seçimler için destek istedi.

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu’nun ziyaretlerinin bir başka durağı Mevlana ve Hürriyet Caddesi üzerinde hizmet veren esnaflar oldu.

Seçimlerde destek isteyen Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, sorunları ve talepleri dinleyerek, başkan olması halinde yapacakları çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Ziyaretleri sonrasında değerlendirmelerde bulunan Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu: “Yeni dönemde hemşehrilerimizin desteğiyle bu şehre hizmet için seferber olacağız. İlk işimiz de şehrimizde israf ve şatafatı bitirmek olacaktır. Hak ve adalet çizgisinden sapmadan, şehrimizin temel ihtiyaçları olan projelerimizi birer birer hayata geçireceğiz. Hemşehrilerimiz bizim yanımızda olduklarını çok net bir şekilde ortaya koyuyorlar. Biz de bu güvene ve inanca layık olacağız. Elazığ’ımızı refah belediyeciliği ile buluşturacağız.” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com