Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 2 Mart 2024 175 Görüntüleme

Türkiye Ziraat Yüksek Mühenisleri Birliği Elazığ Temsilcisi Vedat Demirbağ, İBB Tarım ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü’ne atandı.

Elazığ’ın saygın simalarından Türkiye Zİraat Yüksek Mühenisleri Birliği Elazığ Temsilcisi Vedat Demirbağ, İBB Tarım ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü’ne atandı. Elazığ’da DSİ Bölge Müdürlüğü’nde mühendislik görevini başarıyla yürüten Demirbağ yeni görevi nedeni ile Elazığ’dan ayrılacak.

Demirbağ Elazığ’dan ayrılacak olması nedeni ile bir veda mesajı yayımladı. Görev aldığı tüm kurum ve kuruluşlarda Elazığ’ın daha çok yaşanabilir bir kent olması için mücadele ettiğini ifade eden Demirbağ, mesajında şu ifadelere yer verdi:

”2003 Köyhizmetleri 7. Bölge Müdürlüğü emrinde başlayan, 2005-2020 Elazığ İl Öze İdaresinde devam eden 2020 Temmuz- 2024 Mart ayı arası Elazığ DSİ 9. Bölge Müdürlüğü emrinde devam eden Elazığ memuriyet sürecimi İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Tarım ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü emrine atanmam sebebi ile tamamladık.
Görev yaptığımız 21 yıllık süreç içerisinde ilimizde birçok STK çatısı altında şehrimizin gelişmesi ve daha yaşanabilir bir şehir olması adına hep mücadele içinde olduk. Bu süreçlerde sürekli bize destek olan Basınımızın çok değerli temsilcilerine, gazetelerimize, televizyonlarımıza destekleri için teşekkür ederim.

Bilmeden gönül kırgınlığına sebebiyet verdiğimiz dostlarımız haklarını helal etsin. Varsa bizim hakkımız helali hoş olsun.

Baki kalan bu kubbede hoş bir sâdâ bırakabildiysek ne mutlu bize.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com