Ana Sayfa Uncategorized 3 Mart 2024 72 Görüntüleme

AKIN: ”BİZ SİZE EFENDİ OLMAK İÇİN DEĞİL, HİZMETKAR OLMAK İÇİN BU YOLA ÇIKTIK”

 

Elazığ Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezin’de yapılan Saadet Partisi Aday Tanıtım Toplantısı yapıldı.

Elazığ Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezin’de yapılan Saadet Partisi Aday Tanıtım Toplantısı’nda Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın” Temel belediyecilik hizmetlerini vaat olarak dile getiren ve bir kürek asfalt dökemeyen bir belediyecilik anlayışıyla karşı karşıyayız”dedi.

 

“VİZYON PROJE OLARAK LANSE EDİLEN BİRÇOK İŞ KANUNA AYKIRI YAPILIYOR”

Aday tanıtım toplantısında konuşma yapan Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın”Bugün Elazığ’ın bu güzel salonunda seçimlere 1 ay kala aday tanıtım toplantımızı yapıyoruz.Elazığda yaşanılan tüm problemleri sayıp dökecek değilim. Bunları zaten bizzat siz yaşıyorsunuz. Ancak en önemlilerini sizlere arz etmek istiyorum.Bugün maalesef hangi mahalleye giderseniz gidin, her yer çukurlarla dolu, kaldırımlar bozuk, şehir merkezi viran olmuş, hemşehrilerimiz temel hizmetlerin eksikliği ile boğuşuyor. Yine Kentsel dönüşüm eksikliğinden dolayı ev sahipleri arsa tacirlerinin eline düşmüş. Esnaflarımız tabiri caizse yıkıntının içerisinde rızkını arıyor. Diğer taraftan İşsizlik ve geçim sıkıntısı hemşehrilerimizin belini bükmüş sorunlar almış başını gidiyor. Hemşehrilerimiz bu sorunlarla boğuşurken bir kaç hizmet binası, park ve müze ile göz boyanıyor diğer taraftan yer altı yapıyorum diye katrilyonlar bir zümreye aktarılıyor. Bugün kanalizasyon yapıyorum diye yer altına aktarılan para 1,5 milyar tl yi (katrilyonu )bulmuştur. Bu para 75 tane otobüs terminali demek. 75 tane şehir meydanı otopark demek, 150 tane halk ekmek fabrikası demek. Yer altına böyle bir para aktarıldığı halde halde şehri sular seller götürüyor dükkanların içine kadar sular giriyor. Diğer taraftan bugün Villakent adı altında sıvılaşmış bir zemine 500 villa, ihale kanununa aykırı bir şekilde inşa ediliyor, katrilyonlar yine heba edilirken hemşehrilerimiz işsizlik geçim sıkıntısı temel hizmetlerin eksikliği ile boğuşuyor”dedi.

“ELAZIĞ’IN SORUNLARINI VERECEĞİNİZ YETKİYLE PROJELERİMİZ İLE ÇÖZECEĞİZ”

Vatandaşların yaşadığı sorunların çözümünün yine vatandaşın vereceği yetki ile çözüleceğini aktaran SP Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın”Muhterem hemşehrilerim elbette sorun varsa çözümde var. Az evvel izlediğiniz 40 stratejik 10 tamamlayıcı projeyi 1,5 ay önce tüm hemşehrilerimize arz ederek projelerini ilk açıklayan aday olduk, bu süre zarfında kahve kahve kapı kapı gezerek 16 bin kişiye birebir projelerimizi anlattık. Kurgulanmış önceden planlanmış toplantılarla dostlar bizi alışverişte görsün diye değil hemşehrilerimizin ayağına giderek hakikatı anlattık. Hemşehrilerimiz her gittiğimiz yerden bizi alkış ve büyük desteklerle uğurladı. Yine televizyon programları ve sosyal medya aracılığıyla binlerce hemşehrimize ulaşarak hepsinin gönlüne girdik. Şimdi bakıyorsunuz nerdeyse sandık kurulacak ilimizin belediye başkanı daha yeni proje açıklıyor. Açıkladığı projelere bakıyorsunuz çizgi film kahramanı parkı, müzesi, bir kaç tane cephe kaplama, park, müze, park, müze ! Biz buna şaşırmadık. Can çıkar huy çıkmaz. 5 senede Elazığ’ı geriye götüren anlayış, elbette vizyonlu bir proje getiremezler”diye sözlerine ekledi.

“BELEDİYECİLİK TEKNİK BİLGİ VE LİYAKAT GEREKTİREN BİR İŞTİR”

Şehrin karşı karşıya olduğu sorunları bütüncül bir yaklaşımla ele alacaklarını ifade eden Akın”Muhterem kardeşlerim, Belediyecilik teknik ve ciddi bir iştir. Kadro işidir. Başta bendeniz olmak üzere mühendis bir belediye başkan adayı olarak huzurlarınıza geldim. Belediye meclis üyelerimiz liyakatli ve toplumun tamamını temsil ediyor. 94 yılında rahmetli Hamza yanılmaz döneminde en büyük hizmetleri beraber yaptığı kadrolara listemizde yer verdik. Her partiden her görüşten hemşehrimize yer verdik. Kentsel dönüşüm uzmanından jeoloji mühendisine, emekli albayından öğrencisine, öğretmeninden ilahiyatçısına, işadamından emeklisine kadar listemizde yer verdik. Randevu alamayan değil söz hakkı olan bir Elazığ olsun istedik. Kadrolarımız hazır, projelerimiz hazır. Her türlü zenginliğin üzerinde oturan Elazığ bölgesinde lider olmaya artık hazır. Temel hedefimiz milletimizin kaynaklarının başkalarının değil sadece milletimizin cebine girmesidir. Oluşturduğumuz projelerle inşallah ilimizin başta temel hizmetlerini yani imar, yol, su, kanalizasyon, çevre sağlığı, kentsel dönüşüm vb hizmetleri mükemmelen yapmaktır, diğer taraftan ilin ekonomisini kalkındıracak projelerimizle işsizlik ve geçim sıkıntısı problemlerini ortadan kaldırmaktır. Şehrimizin problemlerini bireysel değil bütüncül ve herkesi kapsayıcı projelerle çözeceğiz”diye konuştu.

“DOĞUKENT-HİLALKENT TRAMWAY HATTI BÜYÜK ŞEHİR OLMA YOLUNDA BİR ADIMDIR”

Proje tabanlı ve istihdama yönelik bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerini belirten Başkan Adayı Akın”Doğukent-Hilalkent Tramway hattıyla şehrimize sınıf atlatarak büyük şehir olma yolunda ilk adımı atmış olacağız. Tüm mahallelerimizin sosyo-ekonomik yapısını birbirine bağlayacağız. Ulaşım ucuzlayacak, güvenli hale gelecek. Tüm mahallelerimiz kalkınacak. Tabi Elazığ’ı köye çeviren anlayış buna da karşı çıkıyor. Niye çünkü villaya parası var, tramvaya para yok ! Arsa satışlarından elde edilen, nereye harcandığı belli olmayan katrilyonlar var tramvaya para yok ! Halk ekmeğe yok ! Asfalta yok ! Yani herkese var millete yok ! Sizin israf ve istismar ettiğiniz bu paralarla kömürhana kadar Tramway hattı yapılırdı bunu milletimiz de biliyor bizde biliyoruz. Kaynaklarımız oldukça fazla. Bu kaynaklarla ilimizin nasıl sınıf atlayacağını hep birlikte göreceğiz.Kuracağımız Güneş Enerjisi Santraliyle yıllık 350 milyon TL lik gelir elde ederek, elektrik masrafından kurtularak, projelerimizi finanse edip borçlarımızı ödeyeceğiz. Kaynak Suyu Fabrikası, Halk Ekmek Fabrikası, Yöresel Ürünleri Paketleme Fabrikası, Orta ölçekli imalatçılar sanayi sitesi, örnek mahalle, kentsel dönüşüm, esnaf ticaret sitesi, Hazar gölü, Harput turizm tesisleri, Harput teleferik hattı gibi projelerle hemşehrilerimizin işsizlik geçim sıkıntısı vb sorunlarından kurtulmasını sağlayacağız. Bunların hepsi iş demek, işin artması demek, ticaretin gelişmesi demek ! Geçim sıkıntısının azalması demek”dedi.

“SİZE ADELETSİZLİK YAPAN BENİ KARŞISINDA BULACAKTIR”

Birileri bilerek veya bilmeyerek var olan yönetime destek olmakla kendi ve kendi çocuklarının geleceğini yok ediyor. Kahvelerde gezerken 40 yaşına gelmiş evliliğini yapamamış yuva kuramamış hala iş kuramamış gençler görüyorum. Stres ve üzüntü içerisinde bir toplum görüyorum. Hiç bir vatansever, hiç bir milli duygulara sahip bir vatan evladı bu duruma katlanamaz. Gece gündüz çalışmamızın temel sebebi budur. Allah rızasıdır. Şu evlatlarımız varlık içinde yokluk çekmesin. Ahlak çökmesin, kimse köle olmasın !efendi olsun ! istiyoruz. Eğer verdiğim sözleri yapamazsam burdan bana söyleyin diye. Diğer taraftan bana ulaşın, değerlendirin, isteyin diye. Müdürlerim yanımda olacak. Anında çözülecekse çözeceğiz. Çözülmeyeceksin program dahilinde çözeceğiz. Kimse haksızlığa adaletsizliğe ayrımcılığa maruz bırakılmayacak. Size söz verip beni arkadan sözümü bozdurtacak ikinci bir kişi olmayacak. Sadece size hizmet edeceğim. İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır emri mucibince size faydalı olacağım. Size adaletsizlik eden bizi karşısında bulacak.Bu seçim partilerin seçimi değil. Genel başkanlar gelip burayı yönetmeyecek. Öyle olsaydı bir kürek asfalt sökülebilirdi. Elazığ delik deşik. Bundan dolayıdır ki bu seçimde teknik bilgili ahlaklı projeli olan adayı desteklersek sıkıntılardan kurtuluruz. Ama benim partim birinci olsun isterse kapımda bir kürek asfalt olmasın,işisizlik geçim sıkıntısı varsın devam etsin dersek bu sıkıntılardan kurtulamayız. Hakta birleşelim, hakikatte birleşelim, hakkı tutup kaldıralım. Oylar bir emanettir, bu oyları birilerine emanet verdi hemşehrilerimiz. Ancak kadrini bilmediler. Şimdi tüm hemşehrilerimden oy emanet istiyorum. Bu emaneti bana layık görmeniz durumunda bunun kadrini bilip sadece size hizmet edeceğim”diye sözlerine ekledi.

“2 AY ÖNCE YAPTIĞIMIZ ANKETLERDE 46 BİN OY POTANSİYELİMİZ VAR, SEÇİMİ KAZANACAĞIZ ! “

Halk arasında büyük bir teveccüh gördüklerini ifade eden Akın”Birileri maksatlı ve algı oluşturma çabası içerisinde şahsıma ve projelerime tek söz edemezken, abdullah başkan iyi ama oyu kafi gelmez diye söylenti çıkarıyor. Herkes müsterih olsun rahat olsun, buradan ilk defa açıklıyorum.Aday olmadan önce yaptırdığımız anketlerde 46 bin oy potansiyelimiz olduğunu gördük aday olduk. Ve dikey yükselişimiz hızla sürüyor. Şeçimi kazanacak duruma hızla gidiyoruz. Şahsıma bu teveccühü gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimi arz ediyorum. Bu toplantıya 100 km öteden ilçelerimizden beldelerimizden gelip bizlere destek veren tüm hemşehrilerimize stk temsilcilerimize basın mensuplarımıza yürekten teşekkürlerimi arz ediyorum. Saygı ve sevgiyle selamlıyorum”diye sözlerine son verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com