Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 3 Mart 2024 101 Görüntüleme

MİLLETVEKİLİ KELEŞ AÇIKLADI:” ESNAF VE SANATKARLARA DAHA GENİŞ FİNANSAL ALAN AÇILACAK”

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş esnaf ve sanatkârlarımıza yönelik gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ticaret Bakanlığı’nın esnaf ve sanatkârlarımızın ekonomik durumlarını iyileştirmek amacıyla önemli bir adım attığını duyurdu. Bakanlık tarafından Halkbank aracılığıyla kullandırılan genel işletme kredilerinde önemli bir düzenlemeye gidildiğini belirten Keleş, şahıs üst limitinin 650 bin liradan 750 bin liraya yükseltildiğini açıkladı.

Prof. Dr. Keleş, bu düzenlemenin esnaf ve sanatkârlarımıza daha geniş bir finansal alan açacağını ve işletmelerini daha rahat bir şekilde yönetmelerine olanak sağlayacağını vurguladı. Ayrıca, yeni kredi taleplerinde esnaf ve sanatkârlarımızın mevcut kredilerini kapatma şartının aranmayacağını da müjdeledi.

Esnaf ve sanatkârlarımız için büyük bir kolaylık sağlayacak bu gelişmenin, yerel ekonomiye de olumlu yansımalar yapacağını belirten Keleş, “Bu düzenlemelerle esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz ve onların işlerini daha da büyütmelerine destek olacağız” dedi.

Esnaf ve sanatkârlarımızın bu yeni düzenlemelerden en iyi şekilde yararlanmalarını temenni eden Prof. Dr. Erol Keleş, Ticaret Bakanımız Sayın Ömer Bolat’a ve ekibine esnaflara vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek yeni düzenlemenin tüm esnaf ve sanatkârlarımıza hayırlı olmasını diledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com