Ana Sayfa GÜNDEM 7 Mart 2024 90 Görüntüleme

BAŞKAN ADAYI DOĞAN’DAN ERDOĞAN’A SERT ÇIKIŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Elazığ mitingi sonrası açıklamalarda bulunan Zafer Partisi Keban Belediye Başkan Adayı Mustafa Doğan, mitingde Keban ilçesinin konu alınmamasına sert tepki gösterdi.  “Cumhurbaşkanı Elazığ mitinginde Keban’ı konu almamış olması ve daha önce de hiç yatırım yapmamış olmaları ve de yapmayacak olmaları bizi üzmüştür.” ifadelerinde bulunan Başkan Adayı Doğan açıklamalarının devamında;

“Sayın Cumhurbaşkanı bizi geçmiş dönemden tanıdığı için KEBAN Belediye Başkanı olacağımızı bildiği için KEBAN ile ilgili hiç konuşmadı. Çünkü biz dediğimizi yaparız. Keban’ı ayağa kaldıracağız. Bunu en çok onlar biliyor ve bize önce hayırlı olsun diyecekler sonra her yaptığımız kalıcı projelerimizde biz alkışlayacaklar ve bizden fikirler alacaklar. “ dedi.

GÜÇLÜ YATIRIMCILARI İLÇEMİZE GETİRECEĞİZ

Keban ilçesinin yıllardır sahipsiz bırakıldığını ve geliştirilmesine yönelik hiçbir adımın atılmadığını vurgulayan Başkan Adayı Doğan;

“Cumhurbaşkanı Elazığ mitinginde Keban’ı konu almamış olması ve daha önce de hiç yatırım yapmamış olmaları ve de yapmayacak olmaları bizi üzmüştür. Bizler söz verdiğimiz gibi güçlü yatırımcıları ilçemize getireceğiz. İktidarın şimdiye kadar yapmadığı, yapılması gereken her şeyi yapacağız. Keban’ın örnek ilçe olacağına inanmanızı ve bize destek vermenizi istiyorum. Oy verin gerisini ehline bırakın diyorum. Bugün burdan tekrar söylemek istiyorum enflasyonun altında ezilmiş, geçim derdiyle boğuşan ekmeklilerimizi desteksiz bırakmayacağız. Emekli ailelerimize her ay kesintisiz 5 bin TL gıda desteği sağlayacağız. Aynı zamanda 55 yaş üstü vatandaşlarımıza ulaşımı ücretsiz hale getireceğiz.“ dedi.

KEBAN’DA Kİ ÇÖP KOVALARINA BAKINCA İLÇEYE EL SÜRÜLMEDİĞİNİ GÖRÜYORUZ

İlçe gezileri sırasında denk geldiği çöp kutularını hayretlikle izlediğini söyleyen Doğan:

“İlçe gezilerim sırasında denk geldiğim çöp kutularına hayretle baktım. Yıl olmuş 2024 ama ilçede kullanılan çöp kutuları bile yıllar öncesini andırıyor. Bu ilçede hiç mi çalışmadınız? Nasıl bu kadar bakımsız ve geri bırakılmış olabilir? Belediyemiz bu güne kadar ne yaptı? İlçe çöpten geçilmiyor. Bizler yabancılara ilçemizi gezdirme getirdiğimizde ilçe mi köy mi ayırt etmekte zorlanıyoruz diyorlar. Aynı insanlar ilçenin doğal güzelliklerini hayranlıkla izliyorlar. Yazık değil mi bu ilçeye ve bu ilçe halkına. Bizler göreve geldiğimiz takdirde göreceksiniz bu ilçeyi nasıl kalkındırıyoruz, doğal güzellikleri nasıl sergiliyoruz, Keban’ı yeniden nasıl Keban yapıyoruz göreceksiniz.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com